20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

MHP'den beklenmedik teklif

Ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu MHP'den teklif aldı..

Politik bir figür olmadığını belirten reklamcı Alinur Velidedeoğlu, MHP’den gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık teklifini şaşırtıcı buldu.

Velidedeoğlu teklife henüz cevap vermese de öncelikli sorunu belirledi: Trafik...

MHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu’nu düşünüyor. 2007 genel seçimlerinde CHP’nin seçim kampanyasını yürütmüş olan Velidedeoğlu, bunun profesyonel bir iş olduğunu belirtiyor ve siyasal bir geçmişi olmadığını ve gelecekte de politik bir kariyer hedeflemediğini söylüyor. Politikayla ilgisi olmadığını vurgulayan Velidedeoğlu MHP’nin teklifini şaşırtıcı bulduğunu söyledi. Teklife henüz olumlu ya da olumsuz cevap vermediğini de ekledi. Velidedeoğlu NTVMSNBC'den Fatih Aça'ya şu açıklamalarda bulundu:

BAŞKA BİR PARTİ DE TEKLİF ETSE ŞAŞIRIRDIM

“Evet, MHP’nin bana İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı teklifinde bulunduğunu doğrulayabilirim. Bu teklifin beni şaşırttığını da itiraf etmeliyim. Buna şaşırmamın sebebi teklifin MHP’den gelmiş olması değil. Başka bir partiden gelseydi de şaşırırdım, çünkü bugüne kadar kariyerim içinde politik hiçbir girişimim olmadı. Bu konuda tecrübem de yok, iddialı da değilim. 2007 genel seçimlerinde, reklam ajansımın CHP’nin seçim kampanyasını yürüttüğü doğrudur ancak bu politik değil profesyonel bir çalışmaydı. Siyasetle ilgili bir çalışmam olmadı.

Vatan
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?