19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Mumcu halktan 5 yıl istedi

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, iktidarın verdiği sözleri yerine getiremediğini öne sürerek, "İktidar, halkı kendi mağduriyetine inandırarak, gün geçiriyor" dedi.

Mumcu, partisinin Mersin il binasından halka hitaben yaptığı konuşmasında, Türkiye'deki işsiz sayısının her geçen gün arttığını, kapanan işletme sayısının açılanlardan fazla olduğunu ileri sürdü.

Türk halkının uzun zamandan beri yoksulluk içerisinde, emeğinin karşılığını alamadan yaşadığını ileri süren Mumcu, halkın bu yoksulluğu adeta damarlarında hissettiğini söyledi.

Partisinin önceki dönemlerde halkın lehine sonuçlanan başarılara imza attığını ifade eden Mumcu, "Bizim işimiz kuru kalabalık yapmak değil, icraat yapmak. Biz Türkiye'nin partisiyiz. Biz yeniden dünyaya meydan okuyan, dünyayla rekabet edebilen bir Türkiye oluşturmak için geliyoruz. Size diyorum ki bize 5 sene verin, size yepyeni bir hayat verelim. 5 sene verin size yepyeni taptaze bir Türkiye verelim. Adaletsizliğin, yoksulluğun, huzursuzluğun olmadığı, sevginin, kardeşliğin ve refahın olduğu bir Türkiye verelim" diye konuştu.
A.A.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2006 Cumartesi 21:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?