16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

MÜSİAD ve Hak-İş'i kabul edecek

Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nde sivil toplum kuruluşları, medya ve iş dünyası temsilcilerine kabul resmi verecek.

Gül, Türk Paralamenterler Birliği, MÜSİAD ve Hak-İş yöneticilerini kabul edecek...


1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde sivil toplum kuruluşları, medya ve iş dünyası temsilcilerine kabul resmi verecek. (Saat: 16.00) - Gül, Türk Paralamenterler Birliği Genel Başkanı Hasan Korkmazcan, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bolat ve Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu ile beraberlerindeki heyetleri, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (Saat: 14.30/14.50/15.10) - Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Kim Jörgense, Cumhurbaşkanı Gül'e Çankaya Köşkü'nde veda ziyaretinde bulunacak. (Saat: 14.15)

2- AK Parti İl Başkanları, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (Saat: 11.00)

3- Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Paris'te, Medeniyetler İttifakı Dostlar Grubuna bağlı ülkelerin UNESCO'daki temsilcilerinin de katılacağı özel yemekte bir konuşma yapacak. - Aydın, akşam saatlerinde Ankara'ya dönmek üzere Paris'ten ayrılacak.

4- Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, AB Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın yarınki bölümüne katılmak üzere Portekiz'e gidecek.

5- Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van'ın Erciş ilçesinde incelemelerde bulunacak.

6- Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu kabul edecek. (Saat: 11.00) - Bakan Eker, Hak-İş'e bağlı Öz Gıda-İş Sendikası ile Et Balık Kurumu arasında düzenlenecek imza törenine katılacak. (Saat: 12.00)

7- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Tuzla'daki tersanelerde incelemelerde bulunacak. (Saat: 11.00) - Bakan Çelik, daha sonra Bursa'da Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21 Engelliler Bakım Merkezi'nin açılış törenine katılacak. (Saat: 14.30)

8- Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da, çevre muhabirleriyle tanışma toplantısında bir araya gelecek. (Saat: 14.30)

9- Deniz Kuvvetleri Komutanlığının planlı organizasyonlarından ''Çevre Tatbikatı 2007'', Güney Deniz Saha Komutanlığı koordinatörlüğünde Mersin'de gerçekleştirilecek.

10- Üçüncü Nesil Mobil Haberleşme Sisteminin (3G) kurulmasını öngören lisans ihalesi, Telekomünikasyon Kurumunda yapılacak. (Saat: 10.00)

11- BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bursa'da bir iş yerinin açılışını yapacak. (Saat: 14.00)

12- Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Bitlis'in Tatvan ilçesinde yapımı tamamlanan İbadullah Cami'nin açılışına katılacak.

13- Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonunun (TÜRKONFED) İskenderun'da yapılan yılın ikinci Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak. - Toplantıda, ''Doğu Akdeniz Bölgesi'nde Karşılaştırmalı Sektör Analizi, Sorunlar ve Göreli Üstünlüklerin Tespiti Araştırması''nın sonuçları açıklanacak. (Saat: 09.30/11.15)

14- TRT'nin yeni yayın dönemi, İstanbul'da Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek gece ile tanıtılacak. (Saat: 20.00)

AA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 11:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?