18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Nice yıllar busesi

Siyasal yaşamdaki duruşları, davranışları zaman zaman eleştirilse de, birbirlerine olan sevgi ve bağlılıkları her zaman gıpta ile izleniyor Rahşan - Bülent Ecevit çiftinin. Tıpkı Bülent Ecevit'in şiiirnedik gibi yıllar boyu "el ele büyüttükleri bir sevgi"yi paylaşıyorlar. Aktif siyassetten, Oran'daki konutlarına, seçim meydanlarından cezaevi kapılarına kadar her yerde hep el eleydiler.

Özellikle Başbakanlığının son döneminde yapılan kıyasıya eleştirilere, komplolara birlikte göğüs gerdiler. Artık aktif siyaseti bıraksa da, Rahşan Hanım, yine her zamanki gibi Bülent Bey'in yanbaşında. Ecevitlerin sevgi tablosu, bu kez İstanbul'da sergilendi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Onursal Genel Başkanı Bülent Ecevit, partisinin düzenlediği salon toplantısında önce 1 saat 20 dakika ayakta konuşma yaptı, ardından da eşi Rahşan hanım için hazırlanan sürpriz doğum gününde eşinin elinden pasta yedi, onu öperek ‘nice yıllar’ diledi.

Grand Cevahir Hotel’de düzenlenen salon toplantısında gençlere taş çıkartan Bülent Ecevit, hükümeti eleştirdi. DSP İstanbul İl örgütü programın sonuna kadar bir sır gibi sakladığı sürprizi Bülent Ecevit’in konuşmasının bitmesinin ardından başlattı.

KENTHABER
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2005 Pazar 15:29:14
Güncelleme :18 Aralık 2005 Pazar 15:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?