22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

O kampta neler yapıyorlar?

AK Parti'nin yeni sivil anayasa çalışmaları için kamp yaptığı Sapanca'daki otelin garsonları bile özel olarak seçildi.

Yeni Anayasa paketi üzerinde çalışan hükümetin hukukçu bakanları ve milletvekillerinin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başkanlığında Sapanca'daki Richmond NUA Oteli'ndeki toplantıları sürüyor.

Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı otele gazeteciler alınmazken, toplantının yarınki son oturumuna Başbakan Tayip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

Sapanca Gölü kenarında doğayla iç içe bir konumda olan Richmond NUA'daki toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılıyor. Hukukçu bakanlar, yaptıkları sabah yürüyüşünün ardından, kendileri için ayrılan salona kapandı. Kendilerine hizmet edecek garsonların bile özel olarak seçildiği toplantı salonu girişine bakanların okunması için günlük gazeteler de konuldu.

Kamuoyunun merakla beklediği yeni Anayasa paketinin ilk 4 maddesi hakkında anlaşmaya vardıkları öğrenilen bakanlar ve milletvekilleri sürekli çalışırken, eşleri de otelin aktivitelerinden yararlanıyor. Çalışmalarına iftar saatine kadar aralıksız devam edecek olan Bakan ve milletvekilleri için toplantının yapıldığı salonun tam altındaki restoranın hazırlandığı öğrenildi.

Sapanca Gölü kenarındaki Richmond NUA Oteli, sadece SPA'sına ayırdığı 2700 metrekare alanla, Türkiye'nin en donanımlı SPA'sı olma özelliğini taşıyor. Otelde, 20'si suit, toplam 131 oda bulunuyor.

Her tür donanıma sahip NUA'da 4 toplantı salonu, dünyaca ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini yönetimindeki restoran ve barları, konseptine özel tasarlanmış mimarisi ile birlikte ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Otel, turizm otoriteleri tarafından da "Destinasyon SPA" kavramının Türkiye'deki yaratıcısı olarak kabul ediliyor. SPA içerisinde 4 çeşit buhar banyosundan 20 çeşit masaj uygulamasına, kuru yüzdürme terapilerinden buz odasına kadar özenle oluşturulan tüm detaylar bulunuyor. Bu uygulamalardan yararlananların, zihinsel, ruhsal ve bedensel uyuma ulaştığı bildiriliyor.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 15:02:34
Güncelleme :15 Eylül 2007 Cumartesi 15:14:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?