25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Oy verirken iki kere düşünün

Oy verirken iki kere düşünün

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin durumunun iç açıcı olmadığını, AKP’ye oy veren seçmenlerin iki kere düşünmesi gerektiğini belirterek, bu yerel seçimin kilometre taşı olduğunu söyledi.

Bahçeli, Adana’da şöyle konuştu:

Devlet emrinde

Devletin 2 uçağı var. Birisi ATA, birisi ANA uçağı. Hangisi müsaitse Sayın Başbakan ona biniyor, miting yapacağı yerde bir de helikopter bekliyor, ama, bu arada karayoluyla başbakanlıkta ne kadar makam arabası varsa orada Süphaneke boncuğu gibi diziliyor. Sonra Cumhuriyet otobüsü geliyor, başbakanlığa ait, ona biniyor. Şehre bir Davos Fatihi gibi, bir Ortadoğu Eşbaşkanı gibi, bir son padişah gibi, son 2 günde de Son Halife olarak giriyor. TOKİ, Başbakan’a kürsü yapma görevini üstleniyor. İşte o gördüğünüz kırmızı halıları, arkadan kapılı girişleri hazırlayan TOKİ. Bir bu tarafa volta atıyor, bir bu tarafa volta atıyor. Sol tarafa volta atarsa CHP’ye çarpıyor, sağ tarafa volta atarsa MHP’ye saldırıyor.

Ders vermeli

Başbakan, konuşmalarında iftira ve hakaret ediyor, herkesi küçümsüyor. Korku sardığı için hırçınlaşıp argo konuşuyor. Bu kafa böyle devam ederse Türkiye çok yanlış bir yola sapar. AKP’ye kendine çeki düzen vermesi için ayağını yere basması için, üslubunu düzeltmesi için, nerede yanlış yaptığını gözden geçirmesi için bir ders vermek lazımdır. AKP’ye ders verirken Milliyetçi Hareket’e yol vermek lazımdır.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 21:41:38
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 21:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?