18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

'Pazarlık' iddiasına yanıt!

AK Parti'den yapılan açıklamada PKK ile müzakere idiasının gerçeği yansıtmadığı ve illegal bir örgütle masaya oturulmasının mümkün olmadığını açıkladı.

AK Parti'nin resmi internet sitesinden, Medya ve Tanıtım Başkanlığı imzasıyla yayımlanan açıklama şöyle:

"Son günlerde bazı basın yayın organlarında, PKK kaynaklarına dayalı olarak, Abdullah Öcalan'la, PKK ile uzlaşıldığı, anlaşıldığı yönünde haber ve yorumlar yer almaktadır.

Tüm halkımız şunu çok iyi bilmelidir ki, AK Parti'nin ve AK Parti hükümetinin illegal bir örgütle masaya oturması, müzakere yapması söz konusu değildir ve olamaz. Bu konu ile ilgili tüm söylenenler ve yazılıp çizilenler, halk oylaması sürecini olumsuz etkilemeye ve vatandaşlarımızın kafasını karıştırmaya yönelik spekülasyonlardan ibarettir.

Halkımızın, bazı muhalefet partilerinin ve onların uzantısı olan medya organlarının AK Parti'ye yönelik bu hasmane tutumunu açıklamalarımız çerçevesinde değerlendireceğinden şüphemiz yoktur."

.
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 17:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahsum IP: 85.99.24.xxx Tarih : 27.08.2010 14:44:59

yaww bu başbakan bu akp ne kadar yalan söylüyor .. sayaç bağlarsak rekor kırarlar kesin..erdoğan TGRT Haberde PKK ile görüşüldüğünü söylüyor .. Ama Resmi sitede görüşmedik diyor ??