28
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Pepe'ye 'Adnan Kahveci' tehdidi

Çevre ve Orman Bakanı Pepe, CNNTürk'te yayınlanan Cafe Siyaset programında Fikret Bila ve Murat Yetkin'e Acarkent olayını anlatırken çarpıcı açıklamalar yaptı: 

Acar ailesinin Acarkent'teki kaçak villalar ile ilgili Bakanlık bürokratlarını tehdit ettiğini açıklayarak orman talanını gündeme getiren Orman ve Çevre Bakanı Osman Pepe, CNNTürk'te yayınlanan Cafe Siyaset programına konuk oldu.

Kim olursa olsun kaçak yapıların üzerine gideceklerini söyleyen Bakan Pepe ilginç bilgiler verdi. 

Acarkent'teki kaçak yapılaşmanın üzerine giderken tehdit telefonları aldığını anlatan Bakan Pepe, "Bakanlığın santralinden bağlanan bazı kişiler 'Adnan Kahveci'yi sakın unutma' şeklinde beni tehdit ettiler" dedi.

Rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Başbakanlığı döneminde prenslerinden olan Adnan Kahveci, Bolu'da geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Özal'ın gözde bakanlarından Adnan Kahveci'nin kendisinin kullandığı aracı ile kapalı yola girdiği açıklanmıştı. Ancak kazadaki sis perdesi hiçbir zaman aralanamadı.

Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve bürokrasideki rüşvete karşı tavrı ile bilinen Kahveci'nin Özal sonrası ANAP'ın lideri ve Başbakan olacağı şeklindeki kanaat, "ortadan kaldırıldı" şeklinde yorumlanmıştı...

haberakit
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2006 Cuma 06:50:14
Güncelleme :1 Aralık 2006 Cuma 06:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?