19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Perinçek yeniden genel başkan

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin 7. Genel Kongresinde oy birliğiyle yeniden genel başkanlığa seçildi.

İşçi Partisinin 7. Genel Kongresi, Dedeman Otelinde yapıldı. Kongrenin üçüncü gününde Genel Başkanlık ve Merkez Karar Kurulu üyelikleri için seçimler yapıldı.

60 kişilik Merkez Karar Kurulu üyelikleriyle ilgili oy sayımları ise devam ediyor.

Perinçek'in kongreye verdiği Merkez Karar Kurulu adayları arasında, emekli generaller Yaşar Müjdeci ve Servet Cömert, emekli Emniyet Müdürü Adnan Konukman, eski Fenerbahçeli Milli Futbolcu Kemalettin Şentürk, MHP eski Yozgat Senatörü Servet Bora, Avukat Ceyhan Mumcu gibi isimler yer alıyor.

a.a
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 19:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 85.97.56.xxx Tarih : 25.12.2006 14:05:12
NEREDEN, NEREYE !!! 25 Mart 1990 tarihli 2000'e doğru dergisinde Doğu Perinçek yazıyor; "Nusaybin, Cizre, Slopi ve İdil'de 'İntifada' yayılıyor. Halkın silahı taş, barikatı varil..." cümleler böyle ajitatif şekilde devam edip gidiyor. Belliki bu eski devrimci kardeşimiz gördüklerinden çok etkilenmiş. Sonra Suriye'ye gidip Apo ile görüşüyor. Bu demirbaş parti başkanının, o günlerde nasıl bir beklentisi olduğu araştırılmaya değer bir konu. Bu gün 180 derece çark etmiş durumda. Onun hırsını anlamak mümkün de yanındaki ekibine ne demeli ? Her biri olgunluk yaşını geçeli çok oluyor. Artık neye inanacaklarına bir karar verseler. 25 Aralık 2006