22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

PKK ile aranıza mesafe koyun!

AB ülkelerinin büyükelçileri, DTP'ye "terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyması" çağrısında bulundu.

AB Dönem Başkanı Portekiz'in Ankara Büyükelçiliği konutunda DTP Grup BaşkanıAhmet Türk ile 2 saat süren çalışma yemeğinde bir araya gelen AB büyükelçileri, AB'nin terör ve terör örgütü PKK'ya yönelik tutumunu hatırlatarak, DTP'nin terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyması gerektiği mesajını iletti.

AB Dönem Başkanı Portekiz'in Ankara Büyükelçiliği yetkililerinden edinilen bilgiye göre, birkaç hafta önceden planlanan çalışma yemeği çerçevesinde DTP yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunuldu.

AB Dönem Başkanlığı yetkilileri, Birliğin terörü kınama ve terörle mücadele konularındaki kararlılığı hakkında en ufak şüphe duyulmaması gerektiğini de belirttiler.

AB büyükelçileri aylık olağan toplantıları çerçevesinde zaman zaman TBMM'deki siyasi parti temsilcilerini de davet ederek, görüş alışverişinde bulunuyorlar.

AA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 16:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhamedulus IP: 88.246.87.xxx Tarih : 23.10.2007 18:22:39

benim abim orada kan tüküre tüküre ölecek. benim milletvekilim 8-10 milyar aylık ve ömür boyu sağlık güvencesi va maaş garantisi alacak, bir de bana senin milletvekilinim ama kusura bakma abini öldürenler haklı diyecek, beni yönettiği için para alacak. benden de saygı-sevgi ve vergimi ödememi, iyi bir vatandaş olmamı bekleyecek, dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Artık insanların onur, şeref, haysiyet gibi kavramları önemsememsi beni çok üzüyor. Eğer bu ülkeye karşıysan bu ülkeden bir şey dilenmeyeceksin. Köpek bile yuvasına zarar vermez, ya maaşını ve görevini iade edip düşüncelerinize-yolunuza devam edersiniz, ya da buülkeden yiyip içiyorsanız bunu karşılığını en azından birazcık verirsiniz