22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Polis 'riskli olur' dedi

22 Temmuz seçimleri için bugüne kadar 57 ilde miting yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, programından Osmaniye’yi çıkardı. Başbakanın, polis ve istihbarat birimlerinin ‘’Osmaniye mitingi riskli olur. Provakasyonlara açık’’ uyarısı üzerine, Devlet Bahçeli’nin memleketine gitmekten vazgeçtiği bildirildi. Bugünkü programında Osmaniye’de olan Erdoğan karar değişikliği üzerine Hatay mitingi ile maratonu tamamlayacak.

Seçim sürecinde Bahçeli ile Erdoğan arasında yaşanan 'ip polemiği' ile yükselen tansiyon, son olarak Başbakan Erdoğan'ın Bayburt mitinginde "Bağımsızlar var ya, bunlar bu parlamentoya girecek, öyle gözüküyor. Eğer bu parlamentonun içine bir de MHP girerse, bu parlamentoda ben şimdi nelerin olabileceğini düşünüyorum. Biz bunların kavgalarıyla, birbirleriyle vuruşmalarıyla mı uğraşacağız, Türkiye'ye hizmetle mi uğraşacağız. Çünkü birisi bir başka uç, birisi bir başka uç'' sözleriyle doruğa çıkmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de dün Samsun mitinginde yaptığı konuşmada, "Başbakan için PKK makul, milliyetçiler kabus" diyerek Erdoğan'a sert tepki göstermişti. (SİYASET)
Gazeteport
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 16:26:16
Güncelleme :21 Temmuz 2007 Cumartesi 22:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?