29
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Sarıgül Baykal'ı 'bombaladı'

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "(Baykal) 4 defa ihraç etti, 5. defa geri döndüm. o zalimle uğraşmaya devam edeceğim.

(Baykal)Anayasa Mahkemesi'nden umut bekliyor. Bekliyor ki, Anayasa Mahkemesi partiyi kapatsın, Sarıgül de ihraç edilsin, o çalsın, o oynasın. Yok öyle. Böyle geldi, böyle gitmeyecek" dedi.
Sarıgül, iş adamı Kenan Yılmaz tarafından yaptırılan caminin açılış töreninin ardından yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı da eleştirdi.

Baykal'ın kendisini partide rakip olarak gördüğü için mahkeme yoluyla partiden ihraç etmeye çalıştığını öne süren Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"4 defa ihraç etti, 5. defa geri döndüm. O zalimle uğraşmaya devam edeceğim. (Baykal) Anayasa Mahkemesi'nden umut bekliyor. Bekliyor ki, Anayasa Mahkemesi partiyi kapatsın, Sarıgül de ihraç edilsin, o çalsın, o oynasın. Yok öyle. Böyle geldi, böyle gitmeyecek. Seçimle gelen bir iktidarın seçimle gitmesi lazım. Seçimle gelen bir iktidarın demokratik olmayan yollarla yolcu edilmesini ve kapatılmasını doğru bulmuyorum. Ben yiğitçe güreşmesini severim. Arkadan kahpece kimseyi hançerlemem. Hak ediyorsam alırım."

A.A
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 20:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?