22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Seçim kararı kimi nasıl etkiledi

Balgat'ta hareketli gece. Ankara'da siyasetin merkezi haline gelen Balgat'ta siyasi partilerin genel merkezlerinde Erdoğan'ın açıklamalarından sonra hareketli saatler yaşanıyor. AKP'de gecenin ilerleyen saatlerine kadar görüşmeler sürerken, partinin önde gelen kurmayları Balgat'ta bulunan bir milletvekilinin bürosunda bir araya geldi.

Erdoğan'ın açıklaması sonrası çorbacı
Erdoğan'ın açıklamasından sonra aralarında bazı milletvekilleri ve genel başkan yardımcılarınında bulunduğu bir grup, soluğu Ulus'ta bulunan çorbacı da aldı.

MHP'de ışıklar yanıyor
Erdoğan'ın açıklamasından sonra MHP Genel Merkezi'nde de hayli hareketli saatler yaşanıyor. Erdoğan'ın açıklamasından sonra MHP Genel Sekreteri Cihar Paçacı hukukcu genel başkan yardımcılarıyla bir araya geldi. MHP'de liste telaşı şimdiden başlarken, seçimlerle ilgili kararın ne olacağı konusunda ise tüm yetli genel başkan Devlet Bahçeli'de.

Ağar kurmaylarıyla bir arada
Seçimlerle ilgili açıklamanın televizyonlarda yayınlanmasının ardından DYP lideri Mehmet Ağar, kurmaylarıyla bir araya geldi. Bazı TV kanallarında canlı yayınlara katılan Ağar, Erdoğan'ın açıklamarını samimi bulmadığını söylerken Anavatan Partisi lideri Erkan Mumcu ise kararı temkinli karşıladı ve bu konuda partinin yetkili kurullarıyla bir araya geleceklerini ve karar vereceklerini söyledi.
KENTHABER
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2007 Çarşamba 00:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?