16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

'Ses gelmiyor' diyenleri azarladı

Meydanlardaki sert üslubuyla dikkat çeken MHP lideri Devlet Bahçeli, bu kez partilileri azarladı. Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde konuşurken bir ara kalabalık içindeki bazı grupların kendilerine sesin ulaşmadığı yolunda bağırmaları üzerine öfkelendi.

Bahçeli, "Ses ulaşmamış olsa da sükunetle beklemekte yarar var. Yoksa birilerinin kışkırtması ile bu güzel topluluğu sabote etmeye mi çalışıyorsunuz? Herkes haddini bilsin.'' diye konuştu. Son günlerde Milliyetçi Hareket üzerinde büyük oyunlar oynandığını savunan Bahçeli, hareketin hedefine ulaşmasının engellenmek istendiğini öne sürerek, böyle bir yürüyüşü engellemek isteyenlerle işbirliği içinde olanların ülkücü olamayacağını ifade etti.

Bazı medya organlarında kendilerine yönelik saldırılar olduğunu belirten Bahçeli, bunların Başbakan Tayyip Erdoğan'la ilişki içinde olduklarını öne sürdü. Bahçeli, "Şimdi anlıyorum ki mitinglerin son bulduğu bir günde de aranıza sızarak şu güzel görüntüyü bölmeye, parçalamaya ve Milliyetçi Hareket'i hedefinden caydırmaya çalışan alçaklar ve gafiller vardır. Herkes 22 Temmuz'u bekleyecek ve görülecek bir hesap varsa 23'ünden itibaren başlayacak.'' diye konuştu. Bahçeli, Başbakan'ın "Bu bağımsızlar Parlamento'ya girecek. Bir de MHP girerse onların kavgalarıyla vuruşmalarıyla mı, memlekete hizmetle mi uğraşacağız?" ifadesini de sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, şunları kaydetti: "Başbakan'ın, Erdoğan'ın ruhi durumu artık tedavi kabul etmeyecek bir noktaya gelmiştir. PKK'nın maşası terör sözcüleriyle MHP'yi aynı kefeye koyması bunun hazin bir göstergesidir. Bayburt konuşmasında, vatan ve bayrak sevgisinin son kalesi olan 5 bin şehitle süslenmiş Milliyetçi Hareket'i kimse PKK ile aynı kefeye koyamaz. Türlü menfaatlerle AK Parti'nin kontrolü altında olan ülkücülere de sesleniyorum. Bu iftirayı, bu alçaklığı kabul ediyor musunuz? Öyleyse aranızdaki fitneyi, fesadı kurutacaksınız."

Zaman
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 07:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?