16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Sezer'in basın danışmanı öldü

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in katıldığı bir televizyon programının çıkışında, basın danışmanı İsmail Aşçıoğlu'na otomobil çarptı. Aşçıoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Ankara'daki kaza, saat 03.10'da meydana geldi. 

Program bitiminde, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ile birlikte televizyon binasından ayrılan İsmail Aşçıoğlu, yolun karşı tarafındaki otomobiline geçmek istedi. 

Bu sırada Aşçıoğlu'na, bir otomobil çarpıp kaçtı. Aşçıoğlu, olay yerinde öldü. 

İsmail Aşçıoğlu'na çarpan 06 ZE 329 plakalı otomobil, yan sokakta, terkedilmiş olarak bulundu. Araç sürücüsünün kimliği henüz belirlenemedi. 

Görgü tanıkları, otomobilin, çok süratli olduğunu söyledi. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, uzun süre olayın etkisinden kurtulamadı.

SEZER: "HER ŞEYİMİZİ YİTİRDİK"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, trafik kazasında hayatını kaybeden Basın Danışmanı İsmail Aşcıoğlu’yla ilgili olarak, "Dünyanın en müthiş, en dürüst, en çalışkan, en karakterli insanlarından birisiydi. Acımız çok büyük ve sonsuz" dedi. 

Kazanın ardından Kanal Türk Ankara Bürosuna giren Sezer, ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Sezer, kazayı tam olarak göremediğini, kaza olduğu sırada otomobilinde bulunduğunu belirterek, "çok hızlı giden bir otomobilin çarptığını" öğrendiğini söyledi. 

Son zamanlarda "çok acı haber verdiğini" kaydeden Sezer, "Birisi de bu. Dünyanın en müthiş, en dürüst, en çalışkan, en karakterli insanlarından birisiydi. Acımız çok büyük ve sonsuz. Hepimizin başı sağ olsun. Dostumuzu, her şeyimizi yitirdik" dedi. 

Sezer, daha sonra yanına gelen DSP Genel Başkan Yardımcısı Masum Türker’le olay yerinden ayrıldı.
aa
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 09:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?