22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Sinan Başkana saunalı çatı katı

Yarınki olağanüstü kongrede DYP’ye katılacak olan ATO Başkanı Sinan Aygün için genel merkezin 11. katında her türlü lüksün bulunduğu dubleks büro hazırlandı. Ağar’ın odasının üstünde ve daha konforlu olan büroya asansörlü çıkış yok, 10. kattan sonra merdivenler kullanılıyor.

DYP’nin "Demokrat Parti" ismini alacağı yarınki 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde partiye katılımı açıklanacak olan Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün için DYP Genel Merkezi’nin 11. katında dubleks lüks teras katı hazırlandı. DP, 3 dönemdir ATO başkanlığını üstlenen ve Ankara esnafı tarafından sevilen Aygün’le başkentte oy patlaması hedefliyor.

AYGÜN: GÜZELMİŞ

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın 10. kattaki makam odasından daha lüks ve konforlu olan Aygün’ün dubleksinde, sauna, toplantı salonu ve dinlenme alanına kadar her türlü detay düşünüldü. Deri koltuklar, LCD televizyon ve dizüstü bilgisayarlarla donatılmış ofiste Aygün’ün kahverengi deri koltuk ve masasının arkasına ise Atatürk’ün Birinci Meclis Binası’nın önünde çekilmiş fotoğrafı yerleştirildi. Aygün’ün ATO’da birlikte çalıştığı sekreterleri ve danışmanlarının çalışmalara başladığı ofise asansörle çıkılamıyor. Aygün’ün ofisine ulaşabilmek için Ağar’ın makam odasının bulunduğu 10. kata kadar asansörle çıkıp, ’Tepe’ adı verilen terasa çıkmak için merdivenlerin kullanılması gerekiyor.

ATO Başkanı Sinan Aygün, Hürriyet’in dubleks teras ile ilgili sorularını yanıtlarken "Henüz daha görmedim ama manzarasının güzel olduğunu söylüyorlar" dedi. Kendisinin DYP’ye katılacağı ile ilgili haberlerin çıkmasının ardından partiye bir can geldiği yönünde önemli tepkiler aldığını belirten Aygün, "Partide herkes bu durumdan memnun. Teras da bunun bir göstergesi sanırım" diye konuştu.

FEDA OLSUN

DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise Aygün’ün bir halk hareketi öncüsü olduğunu belirterek, "Ona bütün odalar feda olsun" dedi. DYP’nin Aygün’ü içine sindirdiğini söyleyen Adan, ofisin Bahattin Şeker tarafından yaptırıldığını belirtti. Aygün’ün DP’nin damarlarından geldiğini ifade eden Adan, "Kendisinin bizim nazarımızda büyük önemi var. O Ankara’daki aktif siyasetin öncüsü olacak" diye konuştu.

DYP’nin zirvesinde

Sinan Aygün için DYP Genel Merkezi’nin 11. katında dubleks lüks teras katı hazırlandı. Genel Başkan Ağar’ın makam odasıysa bir altında, 10. katta ve daha küçük, mütevazı.
Ümit ÇETİN / Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2007 Cumartesi 09:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?