16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Su protesto amaçlı atılmamış

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Aydın mitinginin ardından kalabalığın arasında yürürken birisi çevreye pet şişe ile su serpti.

Başbakan'ın gömleği de az da olsa ıslandı. Suyun ne amaçla atıldığı ise saptanamadı.

 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün Aydın İstasyon Meydanı'ndaki mitingin ardından toplu açılış töreninin yapılacağı Atatürk Anıtı'na doğru yürürken bir yandan da çocuklara oyuncak dağıttı. Başbakan'a ulaşıp elini sıkmaya çalışanlar polis barikatını aşmaya çalışırken kalabalıktan da alkış ve sloganlar yükseldi.

Tam bu sırada coşkulu kalabalığın arasından birisi elindeki pet şişedeki suyu savurdu. Suyun bir kısmı Başbakan'a da geldi, gömleği kısmen ıslandı. O anda Başbakan Erdoğan suyun binaların balkonundan geldiğini düşünerek havaya doğru baktı. Yakın korumaları da suyun geldiği yönü diğer polislere göstererek kimin yaptığını anlamaya çalıştı. Ancak başbakan kısa duraksamanın ardından yoluna devam etti.


Suyun ne amaçla kim tarafından atıldığı saptanamadı. Ancak coşkulu kalabalığın arasında atılması nedeniyle protesto amaçlı olamayacağı belirtildi.

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 14:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İbrahim ÇAKICI IP: 85.108.102.xxx Tarih : 30.06.2007 17:54:48
E O ZAMAN , CİMBOMA FENER MAÇINDAN SONRA GELEN OKKALI CEZA NİYE?... TİPİK BİR 'YÜZÜNE TÜKÜRSEN YAĞMUR YAĞDIĞINI SANIR' DURUMU...