25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Tam sayfa esrarengiz destek

Adı bugüne kadar hiç duyulmamış bir grup her gün gazetelere Erdoğan’ı destekleyen tam sayfa ilanlar veriyor.

İktidara yakın medya kuruluşlarına ‘’Değişim ve Özgürlükler Hareketi Platformu’’ adı ile verilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen tam sayfa ilanlar dikkat çekti. Bugüne kadar adı duyulmayan kuruluşun internet sitesinde de kimlere ait olduğuna ilişkin bir bilgi yer almıyor.

Sabah, Yeni Şafak gibi gazetelerde yer alan ve Erdoğan’ın fotoğraflarına yer verilen ilanlarda, ‘’İçimizdeki Destan Yeniden Uyandı’’ ‘’Başardık, Başaracağız’’ ‘’İftar Sofrasında acıyı bal eğledik’’ gibi başlıklar yer alıyor.

NE BAHANE ÜRETTİ NE MAZERETE SIĞINDI

Erdoğan için de ‘’Ne bahane üretti ne de mazerete sığındı. Kıbrıs’tan Davos’a, Irak’tan Gürcistan’a, İspanya’dan Kafkaslar’a kadar ülkemizi lider yapma yolunda azmini, iradesini her şart altında ortaya koydu” deniliyor.

DIŞ POLİTİK AÇILIMLARA DESTEK!

Platformun amaçları ise ‘’Hükümetin uyguladığı çok yönlü dış politik açılımlara destek olmak. Yapacağı çalışmalar, hazırlayacağı rapor ve yayınlarla bu açılımlarda yol gösterici bir tutum sergilemek. Dış politikada Türkiye’nin etki alanını genişletecek STK çalışmalarına destek vermek’’ biçiminde sıralanıyor. Yaklaşık bir haftadır gazetelere tam sayfa ilan veren platformun maddi gücü ve kimlerden oluştuğuna ilişkin ise bir bilgi internet sitelerinde de yer almıyor
 

Gazeteport
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 07:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tekin ezgi IP: 85.176.103.xxx Tarih : 8.03.2009 02:48:18

yani aslinda evlerin duvarlarini kiralasalar davos fatihi icin az gelir acaba bu ilanlari verenler ne kadar ihale aldi.recep tayyip ve gizli hayranlari yani aglasammi ,gülsemmi ,yani birden aziz nesin ve zübük filmini animsadim.