16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Tatillerini yarıda kestiler

Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimler için ünlüler sandığa gitmeye kararlı. Kimi tatile çıkmadı, kimi ise 1 gün için de olsa evine döndü. Starlar halkın da görevini yerine getirmesini diliyor.

Yarın Türkiye için çok önemli bir gün. Türk halkı, parlementonun yeni üyelerini seçmek ve ülkeyi yönetmesini istedikleri siyasi partiyi belirlemek için sandık başına gidecek. Türkiye'nin kaderini belirleyecek bu seçimde, mutlaka oy kullanacaklarını söyleyen ünlüler, tatillerini ya yarıda kesti, ya da henüz gitmedi. Sanat dünyasının yıldızlarına yarın nerede oy kullanacaklarını ve gönüllerinde yatan 'aslan'ı sorduk.

İşte cevabı...

Tatilimi yarıda kestim
Orhan Gencebay: Oyumu Baltalimanı'nda kullanacağım. Tatildeydik ama ziyanı yok, oyumu kullanacağım. Halkımız da sandığa gidip görevini yerine getirmeli.


Bebek’te oy kullanacak
Pınar Altuğ: Bebek'te oy vereceğim. Oy kullanmak için tatilden döneceğim. Ülkemizi kalkındırabilmek için bu elimizdeki tek şansımız. Bence herkes sandığa gitmeli.


Şenay Akay: Seçmen listelerine baktım, ismim listede yer alıyor. İşimi yarım bırakıp gidip oy kullanacağım. Bu ülke hepimizin.


Bir oy bir oydur

Gülben Ergen: başına gitsin Tatildeyim ama oy kullanmak için bir günlüğüne İstanbul'a gidip yeniden döneceğim. Aydınlık ülkem için tek bir oyun dahi önemli olduğunun farkındayım.

Herkes sandık başına gitsin
Tuğba Özay: O gün ne olursa olsun gidip muhakkak oy kullanacağım. Bu topraklarda yaşayan herkesi oy kullanmaya çağırıyorum, herkes vatandaşlık görevini yapsın.


Bu seçimler çok önemli
Mehmet Aslantuğ: Kemerburgaz'da oy vereceğim. Bu seçimlerin ülkemiz için önemi büyük. Ülkemizi daha ileriye götürecek bir partiye oy vereceğim.


Bütünlük için şart
Nurgül Yeşilçay: Oyumu Bebek'te kullanacağım. Seçimler ülkenin bütünlüğünü korumak için elde tutulan bir anahtardır. Kime oy vereceğimi çok iyi biliyorum.

Vatan
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 15:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi(köçek)...! IP: 85.104.22.xxx Tarih : 21.07.2007 20:22:59
HABERİ OKUYUCA ÜNLÜLERİMİZİN TATİLLERİNİ YARIDA KESİP OYLARINI KULLANACAGINI OKUDUM VEDE SEVİNDİM ARKADAŞLAR.ÜLKEMİZİN AYNALARI DEDİĞİMİZ ÜNLÜLERİMİZİN İNSANLARINA OY KULLANARAK ÖRNEK OLMALARI GEREKTİĞİNİDE DÜŞÜNÜYORUM.BENDE VATANDAŞLIK GÖREVİMİ YAPACAĞIM,AYRICADA BULUNDUĞUM İLDEDE İ.H.A BANADA SANDIK BAŞINDA GÖREV VERDİ,ÇIKAN OYLARI TÜRKİYEYE DUYURACAĞIZ.İNŞALLAH 23 TEMMUZ SABAHINA HUZURLU VEDE ÜLKEMİZİ AYDINLIGA TAŞIYACAK OLAN,BİRİSİ GELİR ARKADAŞLAR.SAYGILARIMLA.ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK)..!