16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Tatlıses sevenleri rekor hedefliyor

İBRAHİM Tatlıses, Şanlıurfa bağımsız milletvekili adaylığını açıkladıktan sonra hemşehrileri seçim bürosu açarak çalışmalara başladı. Tatlıses'in adaylığına destek veren sevenleri DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın, geçen dönem Elazığ’dan 100 bin oy alarak seçildiğini hatırlatırken Tatlıses'in bunun üzerinde oy alarak rekor kıracağını iddia etti. 

Atatürk Mahallesi'nde Tatlıses'in yakınları ve hayranları tarafından açılan seçim bürosu büyük ilgi gördü. İbrahim Tatlıses fotoğrafları ile donatılan, girişinde ‘Şanlıurfa’ya hoş geldin İmparator’ yazılı pankart asılan seçim bürosunu açan İbrahim Tatlıses'in arkadaşı olan 48 yaşındaki Mustafa Altıkanat, 7’sinden 70'ine bütün Şanlıurfalılar'ın İbrahim Tatlısese destek verdiklerini ve bunu seçimlerde de göstereceklerini söyledi. Tatlıses'in seçimlere bağımsız girmesine çok sevindiklerini ve onu TBMM'de görmek istediklerini belirten kentte ciğercilik yapan Altıkanat, şöyle dedi: 

“İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'nın sorunları ile yakından ilgileneceğine ve şehrimize birçok hizmet yapacağına inanıyoruz. Şanlıurfalılar olarak DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın Elazığ'da 100 bin oyluk bağımsız aday seçilme rekorunu kırmayı istiyoruz. Şanlıurfalılar 100 binin üzerinde oyu İbrahim Tatlıses'e vereceklerdir. Bizler buna inanıyoruz. Bunun için çalışmalara şimdiden başladık. Şanlıurfa denince akla Balıklıgöl, Harran ve İbrahim Tatlıses geliyor. Şanlıurfa ile özdeşleşmiş bir gerçek olan Tatlıses'i, el ele vererek meclise taşıyacağız.'' Kentte kurulan Tatlıses Kültür Derneği Başkanı Şevket Akaslan da ünlü türkücünün meclise gireceğine kesin gözle baktıklarını kaydederek, şunları söyledi: 

“Tatlıses'i artık şehrimize ve ülkemize daha çok hizmet etmesi için mecliste görmek istiyoruz. Bunun gerçekleşmesi için de ne gerekiyorsa yapacağız. Tatlıses Kültür Derneği olarak, Şanlıurfa’nın gururu olan İbrahim Tatlıses'i meclise taşıyacağız. Hem de çok yüksek bir oyla onun vekil olacağına inanıyoruz. Mehmet Ağar'ın 100 bin oy rekorunu Şanlıurfalılar, İbrahim Tatlıses ile geçecektir.''
DHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2007 Cumartesi 14:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ SARI IP: 88.229.190.xxx Tarih : 2.06.2007 21:17:39
BİR ŞANLIURFALI OLARAK İBRAHİM TATLISESİ MECLİSTE GÖRMEK İSTİYOR ONU SONUNA KADAR URFA HALKI OLARAK DESTEKLİYORUZ BU İŞİ SONUNA KADAR EN İYİ ŞEKİLDE BAŞARACAGINA İNANIYORUZ.BU ARADA ŞANLIURFA KÜLTÜR DERNEGİ BAŞKANI ŞEVKET AKASLANA ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR BAŞARILARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM...