23
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Tatlıses Şişli'ye göz koydu

Avcılar Belediyesi’nin önceki gün düzenlediği konserde sahne alan şarkıcı İbrahim Tatlıses, Küçükçekmece’de yaşadığı anıdan yola çıkarak başkan adayı olma kararını nasıl aldığını anlattı. Eski eşi Derya Tuna ile tatile giderken TEM otoyolunun bir grup vatandaş tarafından kapatılması sonucu yolun sıkıştığını belirten Tatlıses, “Olay üzerine arabadan inerek yolu kapatanların yanına gittim. Kendilerine ‘Yolu niçin kapatıyorsunuz?’ diye sorunca, ‘Burada gerekli tedbirler alınmadığı için karşıdan karşıya geçerken çocuklarımız arabaların altında kalarak ölüyor. Sesimizi duyurmak için biz de yolu kapattık.’ dediler. Ben de onlara yardımcı olacağıma dair söz verdim.” dedi.
     
     Küçükçekmece sınırları içinde bulunan bu bölgeye bir üst geçit yaptırdığını kaydeden Tatlıses, ancak isminin 4 yıl geçmesine rağmen üst geçide yazılmadığını ifade ederek Küçükçekmece Belediye Başkanı Halidun Özbatur’u eleştirdi. Olayda Küçükçekmece Belediye Başkanı Özbatur’un ihmali olduğunu savunan Tatlıses, “Belediye başkanlığı görevi böyle yapılmaz. İlçenin girişine kocaman bir tabela asılmış. Türkiye’nin en büyük nikah salonunu yaptırıyormuş. Koca tabelayı görünce ben de zannediyorum ki birçok insana iş verecek, fabrika açılacak.” şeklinde konuştu. Reklam peşinde olmadığını söyleyen Tatlıses, başkalarını da benzer uygulamalar gerçekleştirmeleri için teşvik etmek istediğini kaydetti. Tatlıses, bu olaydan sonra 2004 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olmaya karar verdiğini söyledi. Tatlıses, çok güzel olarak nitelediği Şişli’den aday olacağını açıklarken hangi partiden aday olacağına dair ipucu vermedi.
     
     Binlerce kişinin dinlediği konserde yaşanan taşkınlıklar Çevik Kuvvet’in devreye girmesi ile önlendi. Konser havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.
     
     Bu arada Akşam Gazetesi yazarı Şakir Süter de, ‘Türkü Baba’ diye anılan ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak’ın sanatçı eşi Şebnem Kısaparmak’ın da baba ocağı Kastamonu’dan siyasete atılmaya hazırlandığını yazdı
Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2003 Pazartesi 09:37:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?