15
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Tek davetiye Deniz Baykal'a

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kızı Kübra Gül’ün 14 Ekim’de yapılacak düğünü için davetiyeleri milletvekillerine gönderdi. Ancak Gül, kendisini boykot eden CHP’li vekillere davetiye göndermezken sadece Genel Başkanı Deniz Baykal’ı davet etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Kübra Gül-Mehmet Sarımermer’in nikahı için yaklaşık 4 bin kişiye davet gönderdi. Gül, milletvekillerine de eşli davetiye gönderdi. AK Partili tüm vekillerin yanı sıra 22’inci Dönem Parlamento’da yer alan eski AK Parti milletvekillerine de davetiye gönderildi. Eski vekillerin davetiyeleri AK Parti Grubu’na topluca gönderildi.

MHP’li tüm milletvekillerine de düğün davetiyeleri ulaştırılırken, dün akşam saatleri itibariyle CHP’li ve DTP’li milletvekillerine ise davetiye ulaşmadı.

URAS’A DA DAVETİYE

CUMHURBAŞKANLIĞI seçimlerine katılarak Gül’ün önünü açan MHP’den bazı vekiller ile Gül’e oy veren Muhsin Yazıcıoğlu ve Seyit Eyyüpoğlu’na da davetiye gönderildi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylamaya katılan ancak Gül’e oy vermeyen ÖDP’li Ufuk Uras da düğüne davet edilenler arasında bulunuyor.

Şehit ailelerine bugün Köşk’te iftar verecek

Cumhurbaşkanı Gül, bugün şehit aileleri ve gazilere Çankaya Köşkü’nde iftar yemeği verecek. İftar için, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden alınan listeler çerçevesinde 225 kişiye davetiye gönderildi. Konaklama ve ulaşım güçlüğü göz önüne alınarak Türkiye’deki tüm şehit yakınları ve gazileri temsilen, yalnızca Ankara’daki şehit yakınları ve gazilerin davet edildiği öğrenildi.

Star gazetesi
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 14:30:27
Güncelleme :28 Eylül 2007 Cuma 14:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet ak IP: 88.251.65.xxx Tarih : 28.09.2007 18:37:44

chpliler üzülmesinler bana da davetiye gelmedi