19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Teşekkür için kimi aradı?

Başbakan Erdoğan, hastalığı nedeniyle kendisini arayan ama ulaşamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Erdoğan'ın ameliyat olduğunu öğrenir öğrenmez hastaneye telefon ettiği, ama görüşemediği hatırlatıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

''Taburcu edildikten sonra evinde dinlenmeye başlayan Başbakan Erdoğan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu bugün telefonla aradı ve teşekkür etti.

Erdoğan Kılıçdaroğlu arasındaki telefon görüşmesinde Başbakan'ın sağlık sorunu konuşuldu ve Kılıçdaroğlu bir kez daha Başbakan Erdoğan'a geçmiş olsun dilekleriyle acil şifalar diledi.''

TBMM BAŞKANI ÇİÇEK, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüşerek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Meclis Başkanlığından alınan bilgiye göre, Çiçek, Başbakan Erdoğan'ı ameliyat öncesi ve sonrasında sık sık arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ameliyat sırasında da Erdoğan'ın sağlık durumunu takip eden Çiçek'in Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini aldığı öğrenildi.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in bugün de saat 13.30'da Başbakan Erdoğan ile bir telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.

ORG. ÖZEL'İ DE ARADI

Başbakan ayrıca “geçmiş olsun” dileklerini iletmek üzere arayan, ancak görüşemeyen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i de telefonla arayarak teşekkür etti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, evinde istirahat eden Başbakan Erdoğan, hastanede bulunduğu sırada kendisini telefonla arayan, ancak görüşemeyen Orgeneral Necdet Özel'i arayarak teşekkür etti.

ZİYARETÇİLER İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DEFTERİ

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın ameliyat sonrası enfeksiyon kapma riski nedeniyle ziyaretçi kabul edilmediği belirtildi.

“Geçmiş olsun” ziyareti amacıyla Üsküdar'daki konuta gelen, ancak görüşemeden dönenlerin mesajlarını yazmaları amacıyla konutun bulunduğu caddenin kenarına bir defter açıldı.

Deftere ilk olarak, başbakanlık muhabirlerince “Geçmiş olsun” dilekleri içeren mesajlar yazıldı.

AA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2011 Çarşamba 18:29:54
Güncelleme :30 Kasım 2011 Çarşamba 18:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?