1
Haziran
2024
Cumartesi
SİYASET

Topbaş'la devam edecek mi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olan Kadir Topbaş’ın adaylığını bugün saat 13:00’te İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak.

Ankara adayı Çarşamba günü açıklanacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya, Kayseri, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından vekillerle görüşerek çarşamba günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacak.
AK Parti, gelecek hafta sonuna kadar tüm büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamış olacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından gece yarısı Ankara'ya döneceği öğrenildi.

Erdoğan, yarın Ankara milletvekilleriyle bir araya gelerek Ankara için durum değerlendirmesi yapacak. AK Parti'nin 14-20 Aralık tarihleri arasında bir firmaya yaptırdığı anket sonuçları da Erdoğan'a verilecek. Daha sonra AK Parti Ankara İl Başkanı Halis Bilge ile durum değerlendirmesi yapacak olan Erdoğan, düzenlenecek törenle Ankara Belediye Başkan adayını açıklayacak.

Bu arada Pollmark tarafından son 6 gün içinde yapılan ankete göre, Ankaralıların yüzde 46'sı yine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i, yüzde 11'i Turgut Altınok'u, yüzde 17'si de Murat Karayalçın'ı istiyor. Gökçek, 'Sesar' firmasına para verdiği yönündeki iddiaları dün yazılı açıklama ile noter tasdikli olarak yalanlamıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 10:58:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?