25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Türkiye uçuruma sürükleniyor!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüşen MHP lideri Devlet Bahçeli, "Türkiye uçurumun kenarına sürüklenmektedir, bunun sonu felakettir" dedi.


Cumhurbaşkanı Gül, güvenlik zirvesinin ardından gelişmeleri değerlendirmek üzere TBMM'de grubu bulunan üç siyasi partinin genel başkanlarını ayrı ayrı görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne davet etmişti.

Gül, ilk olarak MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli, Çankaya Köşkü'ne saat 14.55'te geldi.

Bahçeli, Gül'e MHP'nin önerilerini iletti, süreci sert dille eleştirdi.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, "Bugün gelinen aşamada, maruz kaldığımız tehdit ve tehlike günü birlik ve geçici tedbirlerle geçiştirilmeyecek kadar büyük ve hayati derecede önemlidir. Artık, yıllardır ülkemize musallat olan bu beladan kurtulmanın zamanı gelmiştir. Tek çözüm, PKK terör örgütünün tam olarak yok edilmesi veya ele geçirilmesidir" değerlendirmesinde bulunduğu bildirildi.

MHP lideri Bahçeli Gül'e, "Türkiye uçurumun kenarına sürüklenmektedir, bunun sonu felakettir" dedi. Bahçeli ayrıca, "Kapsamlı bir caydırıcılık siyaseti geliştirilmeli, kararlılıkla uygulanmalıdır" ifadelerini kullandı.

Gül bugün ayrıca BDP ile de görüşecek.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 18:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?