19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

'Türkiye'nin lideri' sloganı

Türk siyasetinde “Türkiye’nin Lideri” sloganı moda. Ancak, söz konusu slogan DYP ile AKP’yi karşı karşıya getirecek gibi. 

AKP, 11 Kasım’da gerçekleştirilecek 2. Olağan Büyük Kongresi için sloganını “Türkiye’nin Partisi, Türkiye’nin Lideri” olarak belirledi.
Kongreye bir hafta kala söz konusu slogan bilboardları da süslemeye başlarken, DYP’den ilginç bir çıkış geldi. 

DYP’nin yayın organı “Doğruyol” dergisinin arka kapağında yer verilen fotoğrafta Mehmet Ağar konuşma yaparken eşi Emel Ağar da bir çocuğu öperken görülüyor. Fotoğrafın üzerinde “Türkiye’nin Lideri” sloganı yer alırken, derginin Yazı İşleri Müdürlüğü’nü de üstlenen Gençlik Kolları Genel Başkanı Durul Türkmen, şöyle konuştu: 

“Biz bu slogana dergimizin Ekim sayısında yer verdik. Bu sloganı ortaya attık, diğer partiler de bunu üstlendi. Bu slogan bizimdir. Bizim dergimiz Ekim’de çıktı, AKP’nin reklamları ise Kasım ayında bilbordlara çıktı. Bu slogan Made in DYP’dir.”
anka
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 10:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülenöz IP: 88.232.155.xxx Tarih : 9.11.2006 23:05:21
genç kardeşin yorumu doğru olmuş.. dyp taklit siyaset yapmıyor en azından dürüst politikacılar var bizim diyorlar siyasetlerine sahip çıkıyorlar taklit yapmak yerine zor olanı seçmişler.. seçimlerde zaten türkiyenin lideri belli..