30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Türk'ten Barzani'ye sitem

Türk, beraberinde Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ile Mardin Havaalanı'nda Irak gezisiyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin ''Talabani ile hangi konularda görüştünüz?'' ve ''Barzani ile neden görüşemediniz?'' soruları üzerine, Türk, şunları söyledi:

''Talabani görüştük. Gerçekten bütün zamanımız dolu geçti. Barzani ile bildiğiniz gibi 26-27 Nisanda randevu talep etmiştik. O zaman randevu vermişti. Ama biz gidemedik. Daha sonra Talabani 6-7 Mayısta Bağdat'tan Süleymaniye'ye gelecekti. Bu nedenle programımız Talabani, meclis ve gruplarla yapacağımız görüşmelerdi. Mesut Barzani'yi görmek isterdik. Ama Rusya Dışişleri Bakanı'nın orada olması, farklı programlar ve o gün randevu talep etmememizden kaynaklanan nedenlerden dolayı bir araya gelme şansımız olmadı. Ama parti yetkilileriyle bir araya geldik. Bu görüşmeler kendi bilgisi dahilindeydi'' dedi.

Türk ve Kaplan, gazetecilere yaptıkları açıklamaların ardından uçakla Ankara'ya hareket etti.

aa
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 19:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.SALİH ÖZBEY IP: 88.245.15.xxx Tarih : 11.05.2008 07:29:51

Anlaşılan Barzani ‘nin Başına SAKSI düşmüş!! Bugünlerde DUT yemiş bülbüle Döndü!! Birileri YULARINI çekmiş olacak!! Ama kesinlikler,Bizden yapılan bir şey değildir! Bir Şartla, İktidar yanlılarının, KUZEY İRAK 'da Barzani yönetimi ile büyük bir iş yapıyorsa ve de bundan,Büyük ÇIKARI varsa Barzani grühunun, O zaman ancak SESLERİ çıkmayabilir!.Çünkü onlar ANALARI NI bile satarlar "PARA" için !! Ahmet TÜRK,e Barzani’nin YÜZ vermemesi doğal, Artık onlarla işleri yok! APTAL' mı ? BARZANİ, Çıkarı olduğu yeri bırakıp, PKK temsilcileri, Ahmet Türk ve avenesi ile görüşsün. Ayrıca Ahmet Türk ve Avenesi, Talabani ile görüşeceğine, " TÜRKİYE'YE PKK TARAFINDAN YERLEŞTİRİLEN " MAYIN " LI BÖLGELERİN HARİTALARINI versin !! Bak O zaman nasıl SİLAHLAR susar!! Aslında,Asker çürüğü sahtekarı, Nurettin DEMİRTAŞ' O mayınlı bölgelere gönderip süreceksin MAYINLI alanlara O bilir MAYINLI bölgeleri !!aleti yanı tarayıcıya gerek yok !!Her şeyin bir sonu var ve gelecek !! PKK'lı iblislerinde SONU gelecek ve bu günkü gibi KAÇACAK DELİK ARAYACAKLAR !! İşte tam zamanı İSRAİL dostluğunun!! MOSSAD, bir paketleme işi daha yapıp,Yılanları, Çiyanları birer birer Teslim etsin bizimkilere" Bizim kilerin ELİ Şu sıralar ARMUT topluyor olmalı !! İstihbarat teşkilatları Şimdi ki zaman için varlar!! Dağılma sürecine girmiş TERÖR örgütüne onu başsız bırakmak için!! Bundan daha iyi fırsat olmaz!!