28
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Unakıtan'a 3. gensoru

Unakıtan'a 3. gensoru. CHP, Maliye Bakanı Unakıtan hakkında Meclis’e 3. kez gensoru önergesi verdi. Daha önce verilen 2 gensoru reddedilmişti.

CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, “Kızına ait şirketin Telsim-Vadafone ile ilişkilerinde, likit ve pastorize yumurtaya uygulanan KDV oranının indirilmesinde çocukları ile işbirliği içerisinde nüfuz ticareti yoluyla görevini kötüye kullandığı ve lojman giderlerini kamuya ödeterek siyasi ahlak kurallarına aykırı davrandığı ve bu suretle kamuyu zarar uğrattığı” gerekçesiyle Maliye Bakanı Unakıtan hakkında 3. kez gensoru önergesi verdiklerini bildirdi.

ÜSKÜDAR'DAKİ VİLLALAR YIKILDI

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Üsküdar Çamlıca'daki 2 villasının yıkımı tamamlandı. Üsküdar Belediyesi'nin, Bakan Unakıtan'ın talebi üzerine verdiği yıkım ruhsatı belgesiyle önce doğramaları ve çatı kısmı sökülen 2 villa, ardından iş makinesi kullanılarak 2 günlük çalışma sonucu tamamen yıkıldı.

2 bin 210 metrekarelik arazideki 2 villanın yıkımının, piyasadan sağlanan araç ve ekiplerle gerçekleştirildiği öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 14:50:36
Güncelleme :3 Mart 2006 Cuma 16:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?