19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Uyuyarak yeni kanunları çıkardılar

Milletvekilleri önceki gece sabaha kadar çalışıp tatile girdi. Son gece tartışmalı geçti. 

TBMM kürsüsüne en çok çıkan milletvekillerinden DYP'li Ümmet Kandoğan, "çok konuştuğu" gerekçesiyle AKP'lilerin sözlü sataşmalarına hedef oldu.

Bazı AKP'liler Kandoğan'ın üzerine yürüdü. TBMM'nin son geceki maratonunda zaman zaman gerginlikler yaşansa da, ortam sakinleştiğinde uykuya yenik düşenler de vardı.

Bazı vekiller, uyuyan arkadaşlarını cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı

Sabah
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2006 Pazar 01:08:07
Güncelleme :2 Temmuz 2006 Pazar 04:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fehmi DUMAN IP: 88.241.5.xxx Tarih : 2.07.2006 20:30:39
Milletvekilleri önceki gece sabaha kadar çalışıp tatile girdi. Gece uyuklayarak yasa çıkardılar.Uyku halinde bulunan kişilerin kullandığı oylar geçerli olmamalı.Uyku halinde oy kullanan milletvekilim sağlıklı düşünemez.Ben uyuklarken eşim alışverişe çıkacam 1000 ytl verirmisin diye sormuş bende al cüzdandan demişim.Bir başka gün uyuklamıyordum yine eşim alışverişe çıkacam 1000 ytl verirmisin dedi.Bende sana 100 ytl yeter dedim.Sonradan düşündüm.Uyuklarken sağlıklı karar verilmediğini gördüm. Uykusuzluk çok kötüdür . Bazı vekiller, uyuyan arkadaşlarını cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı Bu kısım olmamış.Arkadaş arkadaşını çekmemeli,Sen çekersen yarın da seni çekerler,Zekai TUNCA boşuna söylemiyor.Çekemezler ikimizi bilemezler sevgimizi,tanrı yazmız bize bizi sen benimsin ben senin.Bana sorarsanız Uyuyarak veya uyuklayarak çıkan kanun geçerli sayılmamalı.Veto yetkisi olanlar yetkilerini kullanmalı. Fehmi DUMAN Çevre ve İnsan Hakları Savunucusu