19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Vakit muhabiri salondan atıldı

Vakit muhabiri salondan atıldı

Kemal Kılıçdaroğlu'na soru soran Vakit Muhabiri yaka paça dışarı çıkartıldı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş'taki yerleşkesinde düzenlenen ''Seçim ve İletişim'' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta bir gazetecinin ''Siz kamuoyuna Kağıthane'ye taşındığınızı söylüyorsunuz, ancak ben o eve gittim, kimse yoktu" şeklinde sözleri üzerine Kılıçdaroğlu, ''Hayır orada oturuyorum. Gündüz eşim gazeteciler nedeniyle kapıyı açmıyor. Akşam gelin size bir çay ısmarlayayım'' dedi.

Bu konudaki sorularını sürdüren gazetecinin Vakit gazetesinde çalıştığını öğrenen Kılıçdaroğlu, "Vakit gazetesiyseniz teşekkür ederim, size cevap vermiyorum. Aleyhimde yazan gazetelere cevap vermeye kalksam, zamanımın büyük bölümünü buna ayırmak zorunda kalırım" diye konuştu.

Gazeteci, Kılıçdaroğlu'nun korumaları olduğu ileri sürülen kişilerce salondan çıkarıldı.

 






 



 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 01:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cansu IP: 88.232.240.xxx Tarih : 28.02.2009 23:51:18

YA BU MİLLET ÇILDIRMIŞ KARDEŞİM GAZETECİ İSEN GÖREVİNİ YAP SANANE ADAMIN EVİNDEN BARKINDAN. ADAMIN BİR AÇIĞINI YAKALAMAK İÇİN GÖBEĞİNİZ ÇATLIYOR. YAKALAYAMAZSINIZ ÇÜNKÜ ÇOK TEMİZ BİRİSİ SN. KILIÇDAROĞLU SİZİ ÇOK SEVİYORUM VE YÜREKTEN DESTEKLİYORUM. İYİKİ VARSINIZ CUMHURİYET HALK PARTİSİ DESTEKÇİLERİ SİZİNLE GURUR DUYUYOR... ÇEKEMEYENLERE KAPAK OLSUNNNNNN.....