18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Vekil toparlamaya çalıştı ama...

Kaş yapayım derken göz çıkaran AK Partili Abdülkerim Gök, Başbakan'ı övmek isterken Suriye'deki iç savaşın müsebbibi olarak gösterdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Avrupa Birliği AB tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Hoşgörü Sempozyumu', 26-27 Kasım 2012 tarihlerinde Avusturya'nın başkenti Viyana gerçekleşti.

Sempozyumun çok yararlı geçtiğini ve parlamenterlerin Türkiye'yi ilgi ile izlediğini söyleyen AKP Şanlıurfa milletvekili Abdülkerim Gök, "Türkiye coğrafyasında lider bir ülke. Muhataplarımız bizi geçmişteki siyaset ile kıyasladıkları zaman 'Türkiye'de ne oluyor' diye bizi anlamakta zorluk çekiyorlar" dedi.

ÖYLE BİR GAF YAPTI Kİ...

Sempozyumun sonrası DHA'ya konuşan Gök, Suriye'de bir insanlık dramı yaşandığını söyledi. Gök, "Bugün uluslararası arenada son derecede önemli hadiseler var. Bugün eğer Suriye'de bir insanlık dramı yaşanıyorsa bunun öncü lideri sayın başbakanımız olmuştur ve ülkesi de ebette ki Türkiye olmuştur" dedi.

SÖZLERİNİ DÜZELTMEYE ÇALIŞTI

Röportaj sonrası, açıklamasında anlatım eksikliğinde bulunduğunu belirten Gök, muhabirimizi arayarak, "Yoğun geçen bir sempozyum süreci oldu. Gün boyu konuşmalar yaptık ve bazen dikkatimizi kaybedebiliyoruz. Söylemek istediğim 'Suriye'de yaşanan insanlık dramını dünyaya duyurmada sayın Başbakanımız öncü rol oynamıştır'dı. Konuşmamın yanlış anlaşılmasını istemem" diyerek konuşmasında düzeltme yaptı.

..
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2012 Çarşamba 16:42:33
Güncelleme :28 Kasım 2012 Çarşamba 16:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.241.53.xxx Tarih : 29.11.2012 00:04:22

 valla allaha inancım bu hadiselerle artıyor zira muhalefetin bile direk söylemeye cesaret edemediği sözleri allah şaşırtıp  şöyletiyor