16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

VIP salonunda karşılaştılar

Merkez sağın dağılmasının ardından kamuoyu gündemine sık sık taşınan 3 isim ilginç bir buluşmaya imza attı.

Eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ANAVATAN Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ve ATO Başkanı Sinan Aygün, İzmir'deki VIP salonunda tesadüfen karşılaştı. Ağar hem Mumcu'yu hem de Aygün'ü görmezden gelirken uçuş saati gelinceye kadar telefonla konuşmayı tercih etti. Merkez sağda küslük İzmir VIP'te tescillendi.

Akşam gazetesinin haberine göre tatil için İzmir'de bulunan Mehmet Ağar ve yine birkaç gün dinlenmek için Çeşme'ye gelen Sinan Aygün bir tesadüf eseri aynı gün geri dönüş bileti aldılar. Ankara'ya 19.00 THY uçağıyla önceki gün hareket edecek olan Sinan Aygün, İzmir'deki VIP salonuna gelerek uçuş saatini beklemeye başladı.

MUMCU ŞAŞIRTTI AYGÜN'LE OTURDU

Bu sırada kendisine adaylık teklif eden ancak sağda birliğin dağılması nedeniyle arasının bozulduğu DP'nin eski lideri Mehmet Ağar içeri girdi. İstanbul'a uçacağı öğrenilen Ağar, Aygün'ün hemen önünden telefonla konuşarak geçti. Eski DP lideri, 18 yıllık dostluğu bulunan Aygün'e selam vermedi.

Aygün ve Ağar selamlaşmazken birkaç dakika sonra daha da büyük bir sürpriz yaşandı. İzmir'den Ankara'ya dönmek için THY 19.00 uçağına bilet alan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu da VIP Salonu'ndan içeri girdi. Ağar'ı görünce şaşıran Mumcu hemen ardından Sinan Aygün'ü fark etti.

Aygün'ün yanına oturan Mumcu da Ağar'a selam vermedi. Aygün ve Mumcu bir süre sohbet ederken Mehmet Ağar telefonla konuşmayı sürdürdü. Anons yapılmasının ardından Erkan Mumcu ve Sinan Aygün, Mehmet Ağar'a yine selam vermeden birlikte uçağa bindiler.

AĞAR GÖRMEMİŞTİR

VIP Salonu'ndaki olayı doğrulayan Aygün, Ağar'ın kendisini "görmemesi nedeniyle" selamlaşmadığını düşündüğünü de ekledi.

AKŞAM
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 15:17:09
Güncelleme :8 Ağustos 2007 Çarşamba 15:19:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oflu fatih IP: 84.63.177.xxx Tarih : 8.08.2007 14:06:54
MERKEZ SAG OLDUKLARININ CEVAPINI VATANDASIMIZ 22TEMMUZDA KARARA BAGLATI EYER MERKEZ ARANIYOR ISE AKP VE MHP NIN OLDUGU ORTADATA DEYILMI BUNLAR ARTIK SAYIN AGAR VESAYIN MUMCU BOSUNA KOLTUK MESELESI YAPMASINLAR BEN OLSAM UTANCIMTAN SOKAGA TAHI CIKMAM BAYKAL ABILERININ SEMERESINI IYI ETÜT ETMEMISLERTI ILERIYI GÖREMETILER VATANDASIMIZ UCUZ POLITIKALARA PIRIM VERMETIGINI CUMHURIYETCILIGIN MILLIYETCILIGIN VATANDAS BENI NETEN MECLISE GÖNTERMISTI KIYMETINI BILMIYENLERIN SONU BU OLUR BEYLER CUMHURIYETIN YEKANE KORUYUCULUGUNA SOYUNMUSLAR AMA VATANDASIN CUMHUR BASKANINI SECMEMEK ICIN MECLISTEN KACANLARIN AKIBETI ISTE ANLASALAR BARI HALA NEYIN BESINDELER YOKSA YENILEN PEHLIVAN GÜRESE DOYMAZMIS MISALIMI KÜDÜYORLAR VARSIN KÜTSÜNLER AMA DAGTA OVATA DEYIL SAYGILAR OFLU FATIH