16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Zonguldak vekili veda turlarında

CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, 22 Temmuz 2007'de yapılacak olan seçimlerde partisi tarafından aday gösterilmemesi üzerine veda turlarına başladı.


CHP Zonguldak İl Örgütünü ve Merkez İlçe Örgütünü ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, partililerin "Zonguldak seninle gurur duyuyor" sloganları ile karşılandı. Akın, yaptığı konuşmada milletvekili gösterilmemesi nedeniyle 5 binin üzerinde kişinin arayarak kendisine destek verdiğini söyledi.

Kendisine yapılanları güzellik olarak değerlendiren Akın, "İnsan genelde öldükten sonra bu iyilikleri ve güzellikleri yaşar. Bana ölmeden bunu gösterdiler. Bana bunları gösterenlere de Allah bu güzellikleri yaşatmayı nasip etsin.Zonguldak zor kent. İnsanları da çok zor. Böyle bir kentte ticareti ve siyaseti aynı anda yapma cesareti gösteren biriyim. Çok emek harcadım. Zor işler başardım. Başardıkça çalışma azmim de arttı. Bu örgütün içinde yetişen bir üründüm. Bu sorunla hareket ettim. Milletvekili olduğumda 2 şirketim vardı. Şimdi ikisi de yok. CHP'ye armağan ettim. Helali hoş olsun. Meclis kayıtlarına Zonguldak'ın adını en fazla ben geçirdim. Zonguldak'ın bütün sorunlarını parlamentoya taşıdım. 37. kez Zonguldak için kürsüyü kullandım. Milletvekillerinin belirlenmesi konusundaki süreçte yaşanan yanlışlık ve haksızlık ile ilgili abartmıyorum. 5 bin kişiden fazla insan aradı. Destek verdi. Yinede teşekkür ediyorum. Her şeyi yaşarken söylediniz" dedi.


Akın'ın konuşması esnasında bir çok partili duygusal anlar yaşarken, göz yaşlarına hakim olamayan CHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Koltuk'da, Harun Akın'ın gönüllerin milletvekili olduğunu ve böyle görmeye devam edeceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 21:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hıdır bayrak IP: 88.232.6.xxx Tarih : 15.06.2007 15:41:44
aslında harun beyın işi bundan sonra dahada zor olacak diye düşünüyorum çünkü sayın akın vekiliken halkın dertlerile daha yakından takip edebiliyordu bundan sonra sade bir vatandaş olarak halka daha çok hizmet edeceğına inaniyorum inşallah chp iktidar olurda harun bey daha faal çalışı kendısıne burada başarılar diliyorum ınadına chp de buluşmak üzerı