22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

DAHA 23'ÜNDE; HEM FENER'İN HEM DÜNYANIN YILDIZI

Daha 23'ünde...Aama şimdiden adı dünyanın en iyileri arasında. Belki de en iyisi... Topu eline aldığında durdurulamaz olan, gerektiğinde de kendini yerden yere atıp, savaşan bir süper yıldız o...Fenerbahçe'nin göz bebeği Cappie Pondexter.... 

Bir çok ükede tek başına Pondexter için salonlar dolar. Ama o Fenerbahçe taraftarının bu sezonki ilgisizliğinden şikayetçi... lBasketbola 10 yaşında başladım. Ama hiçbir zaman da daha 23 yaşında bu seviyeye geleceğimi hayal etmemiştim. 

*Türkiye'ye ilk kez Üniversite Oyunları için gelmiştim. İzmir'e geldiğimde Türkiye'nin anlatılanlardan farklı olduğunu gördüm. F.Bahçe'nin teklifi geldiğinde de, kabul ettim. Geçen sezon burada çok mutlu oldum. Arkadaşlarım ve antrenörüm de buradaydı. Ayrıca taraftar da kalmamda etkendi. 

* Ama geçen sezon beni seven taraftarlar nerede şimdi, Nilay gittiği için mi maçlara gelmiyorlar? Artık onları görmek istiyorum 

* Tanrıya inanan biriyim. Maçlardan önce, ilahi dinleyerek, dua ederek motive oluyorum. 

*Avrupa Ligi'nde Casares'e elendikten sonra 2 gün kendime gelemedim, dışarı çıkmak istemedim. Ama şampiyonlukla teselli buldum. lBu sezonki kadroyu görünce önce kızdım. Hatta F.Bahçe'yi terk etmeyi bile düşündüm. Ama gençlere de yardım edilmeli dedim ve bu görevin de bize düştüğüne karar verip, kaldım. 

* Alışveriş, Bağdat Caddesi, İstinye Park basketbol dışındaki hayatım. 

* Beşiktaş'taki Vogue Restaurant favorim. Sushi de en sevdiğim yemek.

Kalaycıoğlu anlatıyor 

Antrenör Zafer Kalaycıoğlu, ABD'li yıldızın gençlere de yol gösterdiğini vurgulayıp, şunları anlatıyor: "Bir gün genç oyunculara kızıp, 'Ben sizin yaşınızda bu oyunu sevdiğim için oynuyordum. Siz para kazanıyorsunuz. Kendinize gelin. takımın değerini bilin' dedi. Gençler de mesajı aldılar."

Canlı renkleri severimama kırmızı giymem!

Modayı takip ederim ve giyimde canlı renkleri severim. Gucci favori markamdır. Ama kırmızı giymem. (Kırmızıyı Başkan mı yasakladı? diye espiri ile soruyoruz. Anlıyor neyi kastettiğimizi ve 'Hayır' deyip ekliyor: Başkan sadece kazanmamızı söylüyor bize...)

Dee Brown ile büyüdüm

Chicago'da basketbol oynarken erkek çocukların beni kız gibi görmelerini engellerdim. Onları potanın içine sokacağımı bildikleri için erkekler beni aralarına almak istemezdi. Ama birlikte büyüdüğüm Dee Brown ile bana çok şey öğretti. Onunla neredeyse bebeklikten beri arkadaşız.

Sabah
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 11:21:51
Güncelleme :7 Aralık 2007 Cuma 11:29:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?