16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

BEYONCE VEFALI ÇIKTI

Dünyaca ünlü şarkıcı, "İstanbul’da mutlaka konser vereceğim. Türk insanının acısını paylaşıp bunu sahneden tüm dünyaya duyuracağım" dedi.

Fenerbahçe’nin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul’da vereceği konseri terör örgütünün hain saldırıları nedeniyle iptal edilmesi, Amerikalı ünlü şarkıcı Beyonce Knowles’ı da derinden etkiledi. Akşam gazetesinin haberine göre, Fenerbahçeli yöneticilerin, iptal kararı ile 1 milyon dolarlık zararı göze alması ise ünlü Amerika şarkıcı tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Ünlü şarkıcının menajeri, Türkiye’de yaşanan onca acıdan sonra Fenerbahçe’nin yaptığı bu fedakârlığın Beyonce’yi duygulandırdığını söyledi. Beyonce’nin Fenerbahçe yönetime verdiği sözü mutlaka tutmak için İstanbul’da konser verme konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. “Yaşanan terör olayları ve konserin iptal edilmesi beni çok üzdü. Ben de teröre karşıyım” diyen Amerikalı şarkıcı, Fenerbahçeli yöneticilere “İsterseniz konseri iptal etmeyelim” teklifinde de bulundu.

15 GÜN İÇİNDE BELLİ OLUR

Ancak Fenerbahçeli yöneticiler, Beyonce’nin bu teklifini zamanlamanın çok yanlış olacağını belirterek geri çevirdi. Bunun üzerine Beyonce “En kısa zamanda Türkiye’ye gelip konsere çıkmak istiyorum. Acınızı paylaşmak istiyorum. Konser sırasında yapacağım bir konuşma ile Türk insanının acısını paylaşıp bunu sahneden tüm dünyaya duyuracağım” dedi. Etiyopya, Romanya, Tayland, Endonezya ve Çin’i de kapsayan dünya turunda son olarak Hindistan’da konser veren Beyonce ile F.Bahçeli yöneticiler 15 gün içinde tekrar temasa geçecek. Bu görüşmenin ardından iki taraf için de uygun bir zaman bulunup, İstanbul’daki Beyonce konserinin tarihi belirlenecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 12:00:36
Güncelleme :30 Ekim 2007 Salı 15:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?