23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

"Misafirperverlik gösteririz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, V. Manisaspor karşısında yaptığı değişikliklerin sahaya olumlu yansımasıyla kazandıklarını söyledi.. Alex'in Milan maçında da oynayamayacağını söyleyen Alman hoca, "Milan maçında gerçek Türk misafirperverliğini herkese gösteririz" dedi.Alman teknik direktörü, çarşamba günü AC Milan ile yapacakları maçta gerçek Türk misafirperverliğinin gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Daum, bir gazetecinin ''AC Milan pazartesi günü Türkiye'ye gelmeden önce güvenlikle ilgili bir toplantı yapacakmış, bu konuda ne düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:

''İsviçre maçından sonra Türkiye hakkında yeniden bir önyargı oluştu. Oradaki ilk maçta bizim milli marşımız ıslıklanmasına rağmen, biz burada büyüklüğümüzü gösterip, onlardan daha farklı davranıp, farklı bir şekilde vedalaşabilirdik. Ama AC Milan ile gerekli anlaşmaları yapacağız. Çünkü onlar burada misafir olacak. Havalimanı ve otelde en iyi şekilde ağırlanacaklar. Ama maçta 90 dakika istediğimizi almak için en iyi mücadeleyi yapacağız. Onun dışında misafir gibi ağırlanacaklar, umut ediyorum AC Milan maçında gerçek Türk misafirperverliğini herkese gösteririz.''

 

.
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2005 Pazar 12:38:52
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 14:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?