19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

007 Mircea Lucescu!

F.Bahçe'nin bu akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev, Türkiye Ligi ve sarı-lacivertli takım hakkında bilgi almak için Mircea Lucescu'ya başvurdu. G.Saray ile Beşiktaş'ın başında bulunup, iki takımı da şampiyon yapan ve ardından son 3 yıldır Ukrayna liginde Shakthar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu, her sezon en önemli rakip olarak Dinamo Kiev'le yarışıyor.

Ukrayna basını, ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takım arasında Şampiyonlar Ligi için işbirliği yapıldığını iddia etti. Haberlere göre, Dinamo Kiev teknik heyeti, ligde en önemli rakibi olan Shakthar Donetsk'in başında bulunan Lucescu'ya başvurarak Romen teknik adamdan Türk futbolu ve F.Bahçe ile ilgili bilgilerini istedi.

'Şu anda bilmiyorum'
Lucescu'nun Kievliler'e F.Bahçe'nin, Daum'un gönderilmesinin ardından teknik direktör Zico ile başlayan yeni dönemde nasıl olduğunu bilmediğini söylediği, Türkiye'de yaşadığı dönemde Türk futbolu ile ilgili izlenimlerini ise paylaştığı öğrenildi.

Vatan
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 05:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Recep ŞEKER IP: 85.101.231.xxx Tarih : 9.08.2006 12:01:42
Gayet normal bir davranış, buna şaşırmamak lazım. Adam tabiki şu anda çalıştığı ülkenin takımına yardımcı olacak . Ülkemizde çalıştı diye ömrünün sonuna kadar, bizi koruyacak kollayacak değil ya. Aynı şeyi bizde yeri gelince yapıyoruz. Fenerbahçede öna göre önlemlerini alacak ve başarılı olacaktır inanıyorum.