31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

1.5 milyon euro'yu beğenmedi


Yıldız futbolcunun bu tepkisi üzerine Beşiktaşlı yöneticiler, "Gökhan’a en iyi şartları sunduk. Kabul edip etmeme kendi düşüncesindedir" dediler.

MİLLİ Takım’ın ve Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Gökhan Zan, siyah beyazlı yönetimin belirlediği transfer politikasını beğenmediğini belirtti. Zan, yönetimin yıllık 1.5 milyon Euro’luk teklifin az olduğunu belirtirken, "Beşiktaş sayesinde bugünlere geldiğimi biliyorum.

İyi rakam verdik

Şu anda Milli Takım’ın oyuncusu olarak üst düzey bir futbolcuyum. Geçen yıl istikrarlı bir tablo çizemedim çünkü takımım için sakatlandım. Bu nedenle önerilen ücreti beğenmedim" dedi.

Beşiktaş Yönetimi’nin peşin 500 bin YTL maç başı ise 25 bin YTL olarak anlaşmak istediği Gökhan Zan’ı bırakmak istemediklerini söyleyen yöneticiler, şunları söyledi: "Yönetim olarak bu sezon belirli bir fiyat belirledik. Gökhan Zan’a en iyi şartları sunduk. Kulübümüzün menfaatleri her şeyin önünde gelir. Gökhan Zan’a önerdiğimiz şartlar şu anki futbol piyasasında çok iyi rakam. Kabul edip etmeme kendi düşüncesindedir."

Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini ifade eden tecrübeli futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan ise Fransa, Rusya, Azerbaycan ve Ukrayna’dan teklif aldıklarını söyledi, teklifi düşünmek için zaman istediklerini açıkladı.

İhaleye katılmayacak

Bu arada Beşiktaş Kulübü, BJK Koleji’nin de içinde yer aldığı Çilekli Tesisleri’nin bulunduğu yer için Beşiktaş Belediyesi’nin bugün gerçekleştireceği yeni ihaleye, koşulların ağırlığı nedeniyle katılmayacağını açıkladı.

İsmail ER/ Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 17:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?