19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

100'üncü yılda 100 gol

Fenerbahçeli Alex de Souza, yeni sezonda en az 100 gol atmayı hedeflemeleri gerektiğini, kaybedilen şampiyonluğun acısını ve 100'üncü yılın keyfini ancak böyle çıkarabileceklerini söyledi.

Alex, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'yi 100'üncü yılında şampiyon yapmanın kadrodaki tüm oyuncuların görevi olduğunu söyledi:

"Bu sezon daha çetin geçecek. Öyle geçmese bile, ligi çetin hale getirecek olan Fenerbahçe olacak, çünkü geçen sezon inanılmaz bir şekilde şampiyonluğu kaybettik. 100'üncü yılda, elimize geçen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek sadece benim değil, bu kadroda bulan tüm oyuncuların görevi. Önümüzdeki sezon en az 100 gol atmayı hedeflemeliyiz. Kaybedilen şampiyonluğun acısını ve 100'üncü yılın keyfini ancak böyle çıkarabiliriz.''

Alex, Türkiye'ye geç gelmeleri konusuna da açıklık getirirken, "ben ve Luciano kısa sürede hazırlanırız. Uçaklarla ilgili bazı sorunlar yaşadık ve bu yüzden geç geldik. Artık Türkiye'deyiz ve işimizin gereğini yapmak istiyoruz" dedi.

Fransız futbolcu Nicolas Anelka ile bir sorununun olup olmadığı şeklindeki bir soruyu da Brezilyalı oyuncu "ne Anelka, ne de öteki oyuncularla bir sorunum olur. Hepimizin burada bulunma sebebi, Fenerbahçe'nin çıkarı ve bu takımın gerek lig, gerekse kupa ve Şampiyonlar Liginde alacağı başarılardır" diye yanıtladı.

Alex, takım içindeki bu tür problemler için ilginç bir benzetme yaptı: "Bu tür problemleri bahane ederek Fenerbahçe gibi bir takımı başarılardan yoksun bırakmaya, bu takımdaki hiçbir oyuncunun gücü yetmez. Bu, oturduğumuz sandalyeyi, koltuğu kırmaya benzer. Çünkü sandalyeyi kırarsanız bir daha onun üzerine oturamazsınız.''
CNN Türk
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 16:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?