19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

14'üncü kaleci aranıyor

İngiltere Amatör Ligi ekiplerinden The Fighting Cocks, takımın bir senede 14. kalecisi olacak şanslı birisini aradıklarını duyurdu. Geçtiğimiz sezon sakatlıklar ya da anlaşmazlıklar nedeniyle 13 kaleci değiştiren İngiltere Amatör Ligi takımlarından The Fighting Cocks, şimdi 14. kalecisini arıyor ancak bu kez tek bir şartları var; 'gelecek kalecinin şanslı olması'. 

Çünkü, takıma gelen kalecilerin büyük bir çoğunluğu ya sakatlanıyor, ya da kulüple anlaşamıyor. Konuyla ilgili olarak konuşan takımın yöneticilerinden Steve Skelhorn olayı büyük bir şanssızlık olarak niteleyerek, "Bu şanssızlık. Ben 15 yaşından beri futbol oynuyorum. Şu anda da 45 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bunun kadar tuhaf bir durumla karşılaşmamıştım" diyor. 

İngiltere'nin güneyindeki Hampshire Bölgesi'nin takımı olan The Fighting Cocks, pazar günü yeni sezonun ilk maçına çıkacak, ancak takımda şu anda bulunan iki kaleciden birisi kaburgasından sakatlık nedeniyle forma giyemezken diğer kaleci ise bileğini burktuğu için oynayamıyor. Her şeye rağmen İngiliz ekibi, Pazar günkü mücadelede takımın kalesini koruyacak cesur bir kaleci arayışlarını sürdürüyor.
Amatör Lig'in Başkanı Bob Pollard ise durumun oldukça istisnai olduğunu ifade ederek, "Ligdeki bir takımın bu kadar çok kaleci değiştirdiğini hatırlamıyorum. Normalde bir kaleci sakat olur ya da en fazla ikisi ancak, bir sezonda 13 kalecinin de oynayamaması oldukça istisnai bir durum" şeklinde konuştu.






İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 11:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?