15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

3. Lig'e terfi maçında olaylar çıktı

Diyarbakır'da Siirt Belediyespor ile Elazığ Belediyespor arasında oynanan 3. Lig'e terfi maçında olaylar çıktı.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın 70. dakikasında Siirt Belediyesporlu futbolcu Cevher, rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu pozisyonun ardından her iki takım taraftarları arasında taşlı saldırı gerçekleşti. Taraftarlara müdahale eden polis cop kullanmak zorunda kalırken, polis ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. Olaylarda Siirt Belediyespor yönetim kurulu üyesi Aydın Özev, başından hafif şekilde yaralandı.

Öte yandan kameraların görüntü almasına izin vermeyen polis ile basın mensupları arasında da kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Karşılaşma, Elazığ Belediyespor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2007 Pazar 17:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin durmuş IP: 88.226.151.xxx Tarih : 10.05.2007 10:17:02
ben siirt belediye sporun bir oyuncusu ferdi olarak şunu belirtmek istiyorum bütün kanalarda çıktı cevher abinin haberi ama cevher sonuna kadar haklı kim olursa olsun elazığ belediye sporlu ayhanın etiği küfürlere dayanamazdı kaldıki o bir göçer(koçer) küfür edeceksende önce bir göçer(koçer) olup olmadığını bil cevherin yaptığı haraketle zidanın yaptığı hareket aynı seneye siirt blediye spor 3 lige çıkacak tüm siirten elazığın belediye sporun rakiplerine başarılar yazan geç kaleci