25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

3 dakikada 2 gol

1461 Trabzon ile Fenerbahçe arasında kupa maçında saha içinde sertlik, tribünde olay ve bol sarı kart vardı. Semih Şentürk ve Kuyt attığı gollerle sonucu belirledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde Fenerbahçe, 1461 Traqbzon'un konuğu oldu. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve Sarı-Lacivertli taraftarların alınmadığı maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Fenerbahçe cezalı Meireles ile Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya forması giyecek olan Yobo'nun yanı sıra Musa Sow, Volkan, Sezer ve Hasan Ali gibi önemli isimler maç kadrosunda yer almadı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Krasic ve Gökhan Gönül'ü de yedek soyundurdu.

Kıran kırana oynanan mücadele birçok kez durdu. Saha içinde futbolcular sık sık itişirken 1461 Trabzon'da Mehmet Kuruoğlu, Fatih Öztürk ve Yusuf Erdoğan, Fenerbahçe'de Serdar, Orhan, Cristian, Selçuk ve Semih sarı kart gören isimler oldu.

Tribünden atılan maddeler nedeniyle de sık sık duran maçta her iki takım da gollük pozisyonlar yakalamasına rağmen değerlendiren Sarı-Lacivertliler oldu. Son dakikalarda gülen Fenerbahçe'nin gollerini 84'te Semih ve 87'de Kuyt attı.

Bu sonuçla Fenerbahçe gruptaki puanını 6'ya yükselterek liderliğini korurken 1461 Trabzon puansız kaldı

trtspor
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2013 Pazar 22:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?