22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

350 euro'ya serbest

Barcelona'ya transferi gündemde olan Beşiktaş'ın minik yıldızı Muhammed Demirci, pazarlıkların sonucunu beklerken 350 euro'ya serbest kalıp, istediği takıma gidebileceği ortaya çıktı.

Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olan ve Muhammed'in transferi konusunda velayetini elinde bulunduran Seyit Ateş, minik oyuncunun sadece 350 euro ile serbest kalabileceğini ve istediği takıma gidebileceğini söyledi.

Ateş, Muhammed konusunda Barcelona'ya giderek İspanyol kulübünün yetkilileriyle görüştüklerini ifade ederek, ”Barcelona, Muhammed'i istiyor. Çok iyi oyuncu olacağını düşünüyorlar. Barcelona'nın Türkiye'deki temsilcileri Beşiktaş ile görüşüyorlar. Bazı pürüzler var. Beşiktaş, Muhammed'i bırakmak istemiyor. Bu nedenle yüksek bonservis bedeli istiyorlar. Fakat böyle bir hakları yok. Ben Beşiktaş kongre üyesiyim. Kulübe yanlış yapmak gibi bir düşüncem olmadığı gibi, kulübün para kazanması yönünde tavır aldım” diye konuştu.

Ateş, gelecek haftaya kadar sorunun çözümlenmemesi halinde basın toplantısı yapacaklarını vurgulayarak, “Ancak Beşiktaş'ı hiçe sayıp Muhammed'i Barcelona'ya göndermeyiz” dedi.

Muhammed'in 5 yıldır yanında olduğunu kaydeden Seyit Ateş, “Çapa Tıp Fakültesi Sporcu Hekimliği Ana Bilim Dalı'nda Bülent Bayraktar 5 yıldan beri Muhammed'in her türlü tıbbi sorunuyla ilgileniyor. Muhammed'in avukatı var ve bir yandan dil öğreniyor. Bu büyük bir proje” diyerek sözlerini tamamladı.


aa
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 18:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?