19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

4 büyükler Ali Bilgin'in peşinde

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, ligin ilk yarısı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Türkiye Ligleri'nde 37 tane sarı kart yiyen tek takım olduklarını belirtti. Vural ayrıca, Ali Bilgin'e 4 büyük takımdan birinin teklifte bulunduğunu ancak şu ana kadar resmi bir sonucun olmadığını söyledi. 

Antalyaspor, ligde ilk yarının sona ermesine rağmen çalışmalarını sürdürürken, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Genel Direktör Yılmaz Vural, sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Vural, Antalyaspor'un, istatistiklere bakıldığında 17 puanla çok zor bir durumda olduğunu söylemenin yanlış olacağını belirterek, "Türkiye Ligi'nin en iyi savunan takımıyız ve bizi çok farklı yenen bir takım yok. Türkiye'de, Turkcell Ligi'nde deplasman demeden mücadele eden takımız. Türkiye Ligleri'nde 37 tane sarı kartlı olan tek takımız, hiç kırmızı kart görmedik. Antalyaspor, tarihinde ilk olarak bu sene ilk yarıda kırmızı kart görmedi. Oyuncularımı kutluyorum. Bazı oyuncularımızı başka takımlara kiralık olarak verebiliriz. Oyuncuların, tecrübe kazanmaları ve profesyonel olabilmeleri önemli" diye konuştu. 

Antalyasporlu futbolcu Ali Bilgin'e 4 büyük takımın birinden teklif geldiğini de kaydeden Vural, "Ama tam net değil. Bu yarı dönemde yada sezon sonunda transfer olabilir" dedi. 

Bu arada, basın toplantısının ardından Antalyaspor, teknik hoca eşliğinde antrenman yaptı. Antrenmanda sakatlığı devam eden Coşkun, Uğur ve Suazo düz koşu yaparken, Coşkun'un antrenmana birlikte geldiği çocuğu, oyuncuların neşe kaynağı oldu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 06:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?