28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

400 tane güvenliği geçti, imzayı kaptı

Ronaldinho, 400 güvenlik görevlisini atlatarak antrenman sahasına giren 10 yaşındaki bir çocuğa imza verdi. Brezilya Milli Takımı`nın antrenman yaptığı Offenbach kentinde ise 10 yaşındaki bir çocuk 400 güvenlik görevlisini atlatarak saha içine girdi ve Ronaldinho`dan imza almak istedi. Görevliler kendisini saha dışına çıkartırken Ronaldinho çocuğun yanına geldi ve çocuğun sırtındaki Brezilya formasına imza attı. Ronaldinho`nun bu hareketi taraftarlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Bu arada 1998 yılında Dünya Şampiyonu olan Fransa Milli Takımı Almanya`ya geldi.

Hannover kenti yakınlarındaki Langenhagen Havaalanı`na gelen Fransa Milli Takımı, burada Aşağı Saksonya Eyaleti İçişleri Bakanı Uwe Schünemann tarafından karşılandı. Milli takım kafilesi, daha sonra otobüsle Hameln kenti yakınlarında kamp yapacakları Aerzen kasabasına gitti.

Öte yandan Alman Yahudiler Merkez Konseyi, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mohammed Aliabadi`nin yarın Münih kentinde yapılacak açılış maçını izlemek üzere Almanya`ya gelecek olmasını kışkırtıcılık olduğu gerekçesiyle eleştirdi.

Yahudiler Merkez Konseyi Genel Sekreteri Stephan Kramer, Yahudi soykırımını inkar eden ve İsrail`in yok edilmesini isteyen İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad`ın yardımcısının Almanya`ya gelmesinin dayanılmaz olduğunu söyledi.

Suudi Arabistan Milli Takımı da Eintracht Frankfurt Kulübü`nün U-23 takımı ile yaptığı antreman maçını, sakat olan yıldız futbolcu Sami Al Jaber`in yokluğuna rağmen 8-0 kazandı.

Bir kamuoyu yoklaması, halkın yüzde 60`ının Alman Milli Takımı`nın kupada önemli rol oynayacağına inandığını ortaya koydu.

Alman halkının yüzde 10`unun da, milli takımlarının Dünya Şampiyonu olacağına inandığı kaydedildi.


aa
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 09:25:55
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 09:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?