24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Acısına rağmen maça çıktı

Denizlispor'un Kamerunlu kalecisi Souleymanou Hamidou, 3 gün önce doğan kızı dün vefat etmesine rağmen Fenerbahçe maçında oynayarak takımını yalnız bırakmadı.

Kamerunlu file bekçisi, takımın moralini bozmamak için acı haberi arkadaşlarına maç sonrasında söyledi. Karşılaşma sonrasında gözyaşları içinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Souleymanou, eşinin ülkesinde 3 gün önce dünyaya getirdiği kız çocuğunun vefat haberini dün aldığı, bu acıya rağmen Fenerbahçe maçında kendi isteğiyle kaleye geçtiğini söyledi.

Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu da Souleymanou Hamidou'nun birkaç gün önce doğan kız çocuğunun vefat haberini dün aldıklarını çok üzüldüklerini söyledi. Souleymanou'nun bu acı haberi takımın moralini bozmamak için maçtan önce sakladığını belirten Çobanoğlu, "Bizden bu haberi takım arkadaşlarına söylemememizi istedi. Kendisiyle bu konu konuşulmadan, acıya dayanarak Fenerbahçe maçında oynamak istedi. Futbolcular, bu haberi maçtan sonra öğrendi. Kalecimize hem başın sağ olsun diyor, hem de bu gönül birlikteliğinden dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2005 Pazar 11:43:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?