28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Adnan Polat: Aralıkta lideriz

Sarı-kırmızılıların İkinci Başkanı Adnan Polat, Sakarya galibiyeti ile başlayan çıkışın süreceğini, Aralık'ta da liderliği ele geçireceklerini ileri sürdü. 

Polat, "Tüm hesaplarımızı buna göre yapıyoruz. Planlarımıza göre aralık ayı itibarı ile liderliğe yükselmiş olacağız. Ama tabii ki bu Fenerbahçe'nin göstereceği performansa da bağlı. Ancak hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 

Galatasaray'ın sezon başından bu yana iyi oynadığını, sadece son vuruşlarda sıkıntı yaşadığını kaydeden Polat, şöyle devam etti:
"Biz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon'un toplamından daha fazla pozisyon bulduk. Yakaladığımız 120 kadar fırsatın çoğunu atamadık. Türkiye'de top çizgiyi geçmeyince eleştiri geliyor. Ama bununla yaşamasını öğrendik."

"Gerets'e söz yok"
İkinci Başkan, Eric Gerets'in eleştirilmesinin de anlamsız olduğunu ifade etti. Polat, "Eğer bu takım gol pozisyonuna giremeseydi, ne oluyor diye sorulabilirdi. Hocamıza bu konuda tek söz söyleyemeyiz. Eğer top isteseydi şu anda liderdik" yorumunu yaptı. 

Kadro olarak hiçbir takımdan geri kalmadıklarını vurgulayan Adnan Polat, "Aksine ligde oynayabilecek iki kadro çıkartabiliriz. Özellikle golcüler çok sakatlandı. Bu yüzden Hakan Şükür'e büyük yük bindi. Şu anda yıldız gençlerimiz birer birer devreye girmeye başladı. Arda başlangıç. Arkası gelecek. Biz iki yıl sonrasını düşünüp, ona göre programımızı yapıyoruz" dedi.
Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 00:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?