22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Adnan Polat:Tarihimiz için kara bir leke

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşananları onaylamanın mümkün olmadığını belirterek, "Galatasaray'a yakışmadı. tarihimiz için kara bir lekedir" dedi.

Derbi maç sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Adnan Polat, sahada futbolun olmadığını kaydederek, "Yaşananları onaylamamız mümkün değil. Galatasaray'a hiç yakışmadı. Tarihimiz için kara bir lekedir. Belki kazanabileceğimiz bir karşılaşmayı, bu şekilde kaybettik. Olayları izlemekten, maçı izleyemedim" dedi.

Olaylarda medyanın da payı olduğunu, karşılaşma öncesi yayınlarla bu duruma çanak tutulduğunu savunan Polat, karşılaşmadan önce emniyetin de yanlış bir tutum izleyerek ortamı gerginleştirdiği görüşünü savundu.

Taraftarların tutumunun önemli bir sıkıntı yaratacağını belirten Polat, “Zaten bu sene kayıp bir sezon. Şimdi bu yaşananlar sonrası önümüzdeki sezon sanıyorum birkaç maç ceza alacağız. Taraftarlarımız da Galatasaray'ı İstanbul'da bir süre izleyemeyecek” diye konuştu.

"İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE MÜCADELE EDİYORUZ"

Polat, "Taraftarların, yönetime tepkilerinin sürdüğü ve aradaki bu sıkıntıyı gidermek için neler yapacakları" yönündeki bir soruya, "Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz durum da ortada. Büyük bütçeler karşısında rekabet etmek kolay değil. Mali yapımızı düzeltmeden bu rekabetin içinde olmamız çok zor. İmkansızlıklar içinde bu kavgayı veriyoruz ve camiamızdan destek bekliyoruz" yanıtını verdi.

Teknik direktör Erik Gerets'in, maç sonrası açıklamalarında, "Galatasaray'ın kadrosuyla Fenerbahçe'nin kadrosu arasında önemli bir kalite farkı bulunduğu" yönünde ifadesi olduğunun söylenmesi üzerine Polat, "Geçen sezon da aynı takım şampiyon oldu. Başarısızlıkları başkalarına yüklemek bizim tarzımız olmamalı. Teknik direktörümüzün takımla ilgili söyledikleri şeyleri doğru bulmuyorum" dedi.

Polat, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olmalarından dolayı önemli bir mali kaynaktan da yoksun kaldıklarını ve bunun, gelecek sezon için kendilerini etkileyeceğini sözlerine ekledi.
A.A.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2007 Pazar 00:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kral IP: 85.102.146.xxx Tarih : 20.05.2007 12:47:17
inanın gs dan utanıyorummmmmmmmm