19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Adnan Polat'tan yeni iddia

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, dün Bülent Korkmaz ve futbol şubesiyle toplantı yaptı, “Trabzon ile ligin kader maçlarından birini yapacağız. Eğer galip gelirsek şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı

Galatasaray’ın, Fenerbahçe’yi geride bırakarak şampiyonluğa ulaştığı 2005-06 sezonunda, “21.45’te şampiyonuz” diyen ve bu sözünde haklı çıkan Başkan Adnan Polat dün bir iddia daha ortaya attı. Başkan Polat, Florya’ya giderek Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve futbol şubesi idarecileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Polat’ın toplantıda, Trabzon maçından alınacak üç puanının Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyabileceğine dikkat çekerek Korkmaz’dan galibiyet istediği öğrenildi.


Teknik heyette yapılan değişiklikten sonra ayağa kalktıklarını belirten Adnan Polat’ın, “Ligde iki haftadır kazanıyoruz. Rakiplerimizin de puanlar kaybetmesiyle iddiamız daha da arttı. Trabzonspor maçı bizim için dönüm noktası olabilir. Kazanırsak bu moralle ligi şampiyon olarak tamamlarız” dediği ifade edildi.

Lincoln’e para cezası
Takımla Trabzon’a giden futbol şubesinden sorumlu yönetici Haldun Üstünel ise Hamburg maçında Bülent Korkmaz’a tepki gösteren Lincoln’e gerekli cezanın verildiğini bildirdi. Üstünel, “Galatasaray etiğine uygun gelmeyen her hareket, yönetimimiz tarafından değerlendiriliyor. Kendisine gereken tebligatı yaptık. Galatasaray’ın hocasına yapılmış her hareket, Galatasaray Kulübü’ne yapılmış harekettir” açıklamasını yaptı.
Lincoln’e ağır para cezası veren yönetimin, disiplinsiz davranışlarına son vermesi için Brezilyalı futbolcuyu sert bir dille uyardığı ifade edildi.

En pahalısı Meira
Galatasaray’da savunmada yaşanan krize rağmen Rus kulübü Zenit’e gitmesine izin verilen Fernando Meira’nın, dün başlayan Rusya Ligi’nin yeni sezondaki en pahalı transferi olduğu ortaya çıktı. FIFA’nın internet sitesinde yayımlanan ve sezon öncesi değerlendirmelerin yapıldığı “Rubin’i kovalamak” başlıklı haberde, 6 milyon euro karşılığında Zenit’e imza atan Portekizli oyuncu ile ilgili olarak, “Türkiye Şampiyonu Galatasaray’dan Fernando Meira’yı getiren Zenit, onu Rusya’da yılın en pahalı transferini gerçekleştirdi” yorumu yapıldı.
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 07:54:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa kahya IP: 217.231.187.xxx Tarih : 15.03.2009 17:29:32

trabzonspor kesin kazanir herkes le iddiaya varim ,ve sampiyon bu yil trabzonspor  selam almanya mustafa kahya