20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Ahmet Çakar TV'yi kilitledi

Sevilla ile Fenerbahçe arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 2'nci tur rövanş maçı öncesi ''Fenerbahçe turu geçsin bikini giyerim'' diyen ve Sarı-Lacivertli ekibin kupada tur atlamasıyla zor durumda kalan eski hakem, futbol yorumcusu Ahmet Çakar dün akşam çıktığı spor programında sözünde durmadı..

Hafta boyunca Fenerbahçeli taraftarların ''Bikini giysin'' diye baskı yaptığı, hatta teknik direktör Zico'nun bile ''Bikini giymek için hava güzel'' sözleriyle tartışmaya katıldığı Ahmet Çakar televizyon programında binbir dereden su getirdi..

Çakar programda öncelikle bir hafta önce sarfettiği sözlerin bir bantını izlettirirken daha sonra da ''Ben bu bikini giyerim sözünü kapalı devre söyledim. Program esnasında deklare etmedim.. Eğer burada bulunan 5 arkadaşım çok isterse kendileri için bikini giyerim. Ama 7'nci kişi olmaz'' görüşünü ileri sürdü..

Çakar'ın bikini giymemesi ve sözlerini inkar etmeye çalışması programı izleyen çok sayıda Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi. Programın yayınlandığı televizyon kanalını arayan Sarı-Lacivertli taraftarlar ''Ahmet Çakar sözünü tutsun'' dediler.. Programa çok sayıda da Çakar aleyhinde mail geldiği belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 11:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?